Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

Liga 2 - Luptă aprigă pentru un loc în play-off!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ripensia timisoara promovareDambovitapenet, Liga 2 / Ieri, s-au jucat alte 6 meciuri din etapa a 10-a, liga secundă, astăzi urmând să se dispute meciul de sub Tâmpa, dintre FC Brașov și Petrolul. Etapa se va încheia luni, la Dej, cu meciul Unirea vs Hermannstadt! Vă prezentăm programul complet al rundei – cu rezultatele la zi, meciurile etapei viitoare, clasamentul actualizat și topul marcatorilor.

Debut cu stângul, pentru Nicu Croitoru, la Poli Timișoara

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitoru2564Dambovitapenet, Liga 2 / Astăzi, de la ora 11:00, la Slobozia, a avut loc debutul lui Nicu Croitoru, pe banca celor de la Poli Timișoara. Din nefericire, bănățenii au fost învinși cu 1-0 și echipa rămâne cu doar 10 puncte, ajungând pe locul 13, în clasamentul ligii secunde. Vă invităm să vedeți care au fost momentele cele mai importante ale jocului, dar și câteva informații despre duelul celor două echipe. 

Liga 4 - Rezultatele de azi

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Liga a 4-a  / S-au terminat jocurile programate astăzi, la Liga a 4-a! Străjerii Târgoviște au reușit să întoarcă scorul, de la 2-0! Gloria Cornești a făcut scorul etapei, după ce a marcat nu mai puțin de opt goluri! Remiză abă, între Crețu și Gura Șuții! Vă invităm să vedeți care au fost toate rezultatele înregistrate în această sâmbătă, în primul eșalon al fotbalului județean! 

Liga 2 - ”Șepcile roșii” egalează Petrolul!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

poli4556Dambovitapenet, Liga 2 / Aseară, la Timișoara s-a jucat încă un meci din liga secundă, astăzi, urmând să se dispute ”grosul” etapei a 10-a! Vă prezentăm programul complet al rundei – cu rezultatele la zi, meciurile etapei viitoare, clasamentul actualizat și topul marcatorilor! Tot astăzi are loc debutul lui Nicu Croitorul, la Timișoara!

Succes, Nicu Croitoru! A fost prezentat la Timișoara!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

croitoru2111Dambovitapenet, Ligta 2 / Tehnicianul dâmbovițean va debuta oficial pe banca Politehnicii, la meciul cu Unirea Slobozia, din deplasare. Nicu Croitoru a fost prezentat joi, într-o conferință de presă, practic prima acțiune oficială la care a fost invitat, de la preluarea echipei de pe Bega, în urmă cu aproape două săptămâni.

Liga 2 - A început etapa a 10-a!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miercureaciucpetrolul2020sept1Dambovitapenet, Liga 2 / Ieri, la Miercurea Ciuc s-a jucat primul meci al etapei a 10-a. Vă prezentăm programul complet al rundei – cu rezultatul de ieri, meciurile etapei viitoare, clasamentul actualizat și topul marcatorilor. Vom reveni cu informații din eșalonul secund, acolo unde mai nou este prezent și Nicu Croitoru! Mult succes! 

Hermannstadt intră în insolvență, dar vrea promovarea!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miercureaciucpetrolul2020sept1Dambovitapenet, Liga 2 / Joi, 30 septembrie, Tribunalul Sibiu a admis cerea clubului Hermannstadt de deschidere a procedurii de inslovență. Vineri, clubul sibian, lupta pentru prima poziție în liga secundă – adică mai pe românește – promovarea în prima ligă! Și ne mai batem că vrem un ”fotbal ca afară”! Ba mai mult, se aude că Steaua – învingătoare și ea sâmbătă, ar putea primi dreptul de promovare, schimbându-se, și n-ar fi pentru prima oară, ”regula jocului” pe parcurs! În altă ordine de idei, ieri s-a disputat grosul etapei – nu mai puțin de 7 meciuri din etapa a 9-a, ultimul urmând să se joace astăzi, la Ploiești! Vă prezentăm programul complet al rundei curente – cu rezultatele la zi, programul etapei viitoare, clasamentul actualizat și topul marcatorilor.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii