Stiri sportive din Dambovita - Cupa Romaniei

Cupa României - Rezultatele din optimi!

4.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

FotoLiga4AJF2Dambovitapenet, Cupa României / Astăzi, au fost programate jocurile din optimile Cupei României, la fotbal, faza județeană! Vă invităm să parcurgeți rezultatele înregistrate. Vom reveni cu scorurile finale, după ce se vor încheia și celelalte dispute, acolo unde sunt prelungiri, în acest moment. 

Știm toate echipele calificate în semifinale!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

voluntaricfrlegalbetDambovitapenet, Cupa României / Ieri, s-a jucat ultimul sfert de finală al Cupei României, unul 100% oltean: CSO Filiași vs Universitatea Craiova. Vă prezentăm rezultatele complete ale fazei sferturilor de finală. Mai departe au ajuns doar formații din prima ligă! Vom vedea cine va avea câștig de cauză și va obține trofeul! Succes, tuturor! 

Delegări, Cupa României, faza județeană - Optimi

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

liga4strajerii2021noiDambovitapenet, Cupa României / Duminică, 5 decembrie, de la ora 11.00, sunt programate meciurile din optimile de finală ale Cupei României – faza județeană, pentru care vă prezentăm delegările oficiale de la toate cele 7 partide programate. Șapte și nu opt, pentru că Gloria Cornești pare că s-a retras din toate competițiile județene! 

După Chindia și echipa lui Nicu Croitoru este eliminată...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitorupoli2021octDambovitapenet, Cupa României / Ieri, s-au jucat alte două sferturi de finală ale Cupei României. Ei bine, Iulian Dima ne-a convins că arbitrajul rămâne una dintre ”bubele” fotbalului romînesc, după prrestația avută în jocul Polithenica Timișoara - Fc Argeș! Vă prezentăm programul complet al fazei sferturilor de finală, cu rezultatele primelor 3 sferturi de finală, urmând ca astăzi să aflăm și cea de-a patra semifinalistă.

Penalty clar, refuzat Chindiei de Colțescu. Reacția lui Iacob

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iacobdec2021sepsiDambovitapenet, Cupa României / Chindia a fost din nou dezavantajată de arbitri, la mai puțin de două săptămâni de la meciul cu Rapid, făcut praf de fluierași. În minutul 58 al sfertului cu Sepsi (1-2), la 0-2, Paul Iacob a fost lovit cu cotul în figură de Ninaj. Centralul Sebastian Colțescu, aflat foarte aproape de locul contactului, nu a acordat penalty-ul clar ca lumina zilei care se impunea. În plus, Ninaj ar fi trebuit sancționat disciplinar.

Săndoi: ”Noi nu avem lotul lui Sepsi”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoicupadec2021Dambovitapenet, Cupa României / Chindia a pierdut meciul din sferturile de finală ale Cupei României disputat marți seară la Ploiești, 1-2, cu Sepsi. Echipa antrenată de Emil Săndoi rămâne astfel să se concentreze pentru meciurile din Liga I, unde ocupă momentan locul 10, după 17 etape. "O primă repriză în care Sepsi a dominat, s-a şi desprins pe tabelă, dar după un cadou. La primul gol, dacă nu lovea Căpuşă mingea, tot ar fi fost gol. La al doilea gol, a fost un cadou cum rar vezi pe terenurile de fotbal.”

Chindia irosește o șansă istorică!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasepsi2021decDambovitapenet, Cupa României / Ieri, la Ploiești, s-a jucat primul sfert de finală al Cupei României: Chindia Târgoviște - Sepsi Sf.Gheorghe, încheiat cu victoria covăsnenilor. Ar fi de notat trei momente: autogolul lui Căpușă (min.35), greșeala lui Matiș – practic ”pasa” de gol pentru Aganovic (41) și lovitura de pedeapsă refuzată Chindiei, la faultul de... ninja al lui Nijaj, la Iacob (58)! Vă prezentăm programul complet al fazei sferturilor de finală, cu rezultatul de ieri.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii