Stiri sportive din Dambovita - Box

Mihaela Radu,  la al cincilea titlu național!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

radutamas2022Dambovitapenet, Box / Mihaela Radu intră în rândul celor mai buni sportivi dâmbovițeni și, de ce nu, a celor mai bune pugiliste ale țării – cucerind al cincilea titlu național la box, la una dintre cele mai dificile categorii (+81kg). Felicitări campioanei, dar în aceeași măsură și antrenorului acesteia, neobositul Nicu Tamaș!

De la Târgoviște, la Mondiale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaelaradu123Dambovitapenet, Box / Cea mai bună reprezentantă a secției de box feminin de la CSM Târgoviște, Mihaela Radu, a primit o veste extraordinară din partea Federației de specialitate! Sportiva a fost selecționată la lotul național care va face deplasarea în Turcia, la Campionatul Mondial.

Trei medalii, cu Nicu Tamaș în centrul atenției!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

medaliibox2021Dambovitapenet, Box / Trei dintre sportivele antrenate de maestrul Nicu Tamaș s-au întors cu medalii de la CN de senioare, tineret și junioare. Astfel, Mihaela Radu a obținut medalia de argint la categoria super grea, + 81 kg, Maria Oprea - argint la categoria 70 kg (tineret) și Andreea Ioniță - bronz la categoria 75 kg (junioare).

Mihaela Radu a câștigat Cupa României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

boxradu2021nouDambovitapenet, Box / Sportiva antrenată de maestrul Nicu Tamaș a câștigat trofeul de la Sibiu. Evenimentul care a strâns peste 100 de pugiliste a avut loc în Sala Transilvania. Alături de Cătălin Cristea, Mihaela Radu se află printre cele mai bune produse ale secției de box a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Șapte medalii pentru sportivele lui Nicu Tamaș, la Cupa României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmboxfete2020Pugilistele de la CSM Târgoviște s-au întors cu rezultate excelente de la Cupa României, competiție care a avut loc la Buzău. Cea mai importantă distincție a primit-o Mihaela Radu, primul loc la categoria +80 kg. Mirela Tania Ionescu a obținut medalia de argint la categoria 60 kg, în cadrul concursului de tineret.

Bronz, la Naționale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabrielstefanboxGabriel Ștefan, unul dintre sportivii de viitor ai secției de box, de la CS Târgoviște, a obținut un rezultat remarcabil, saptămâna trecută, la Campionatele Naționale de Box (seniori). Astfel, la Iași, sportivul de 19 ani a reușit să își adjudece bronzul! 

”Centura Chindiei” a ajuns la ediția a 6-a!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cs afisSâmbătă, 14 decembrie, de la ora 12,00, Sala Sporturilor din Târgoviște va fi gazda ediția a 6-a a competiției pugilistice, devenită deja tradițională, Centura Chindiei. Pe lângă ideea descoperirii de noi talente în nobila artă a sportului cu mănuși, organizatorii - Clubul Sportiv Municipal Târgoviște și Clubul Sportiv Târgoviște - mizează și pe înscrierea competiției în calendarul oficial al Federației Române de Box.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii