Stiri sportive din Dambovita - Onoare

Onoare și Promoție - Rezultate și clasamente!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

strajeriiziduri2022Dambovitapenet, Liga 5 / Ieri s-au jucat meciurile penultimei etape a sezonului de toamnă în Liga 5 - Onoare. Să recapitulăm rezultatele înregistrate și să urmărim clasamentele la zi - este drept, încă neoficiale, dar mai ales cum arată înaintea ședinței CDE de joi, care ne-a obișnuit deja cu destule modificări! De asemenea, să recapitulăm rezultatele complete ale penultimei runde a sezonului de toamnă și la Promoție  - a doua a returului, și să urmărim clasamentele actualizate pentru toate cele 3 serii.

Onoare și Promoție - Rezultatele de azi!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoaresept2021pozaBDambovitapenet, Fotbal Județean / Vă prezentăm rezultatele înregistrate astăzi, în Onoare – Seniori, plus Juniori și Promoție. Ca de obicei, au fost multe goluri. Vom reveni cu informații din fotbalul județean! Până atunci, să vedem cum a fost astăzi!. în jocurile din Onoare și Promoție!

Onoare și Promoție - Rezultate și clasamente!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoareaugust2021Dambovitapenet, Ligile 5 și 6 / Unirea Colibași la a treia înfrângere, cedează primul loc Viitorului Ocnița, învingătoare la Valea Lungă... În Sud, continuă ”dialogul” de la distanță dintre Braniștea și Urziceanca, dar atenție, vine Tărtășești din urmă! În Liga 6, continuă ”dialogul” de la distanță dintre Braniștea și Urziceanca, dar atenție, vine Tărtășești din urmă! În Sud, Juventus Crovu și FC Lungulețu merg ”cap la cap”, departajate de golaveraj! În Est, Viitorul IL Caragial n-a reușit.pe teren propriu, mai mult decât o remiză contra liderului...

Onoare și Promoție – Rezultatele de azi!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoaresept2021CVDambovitapenet, Fotbal Județean / Vă prezentăm rezultatele înregistrate astăzi, în Onoare – Seniori, plus Juniori și Promoție. Ca de obicei, au fost multe goluri. Vom reveni cu informații din fotbalul județean! Până atunci, să vedem cum a fost astăzi!

Liga 5 - Avancronica etapei

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoaresept2021pozaBDambovitapenet, Liga 5 / Duminică sunt programate meciurile etapei a 15-a, ceea ce înseamnă că ar mai fi de jucat 4 etape din tur, plus returul! Privind clasamentele la zi, este clar că runda de duminică este una extrem de importantă în economia clasamentelor - cel puțin în seria Nord, unde 7-8 echipe luptă direct și indirect pentru un loc care să le ofere o șansă la promovare. Să urmărim, înainte de toate, promgramul complet al rundei - pentru fiecare serie în parte, dar și clasamentele la zi. 

Onoare - Rezultate și clasamente

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onoareaugust2021Dambovitapenet, Liga 5 / Unirea Colibași, învinsă pe teren propriu! Ocnița, Gheboaia și Raciu s-au apropiat la un singur punct de lider! Și etapa viitoare avem Viitorul Gheboaia va AFC Raciu, Victoria Comișani vs Unirea Colibași și CSC Valea Lungă vs Viitorul Ocnița! Săgeata Braniștea păastrează avansul de două puncte, câștigat după deciziile CDE.

Liga 5 și 6 – Rezultatele de azi, Seniori și Juniori

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoaresept2021pozaBDambovitapenet, Ligile Onoare și Promoție / Vă prezentăm rezultatele înregistrate în Liga a 5-a, atât la Seniori, cât și la Juniori, plus cele de la Liga a 6-a. Vom reveni cu informații! Deocamdată, să vedem cum s-au încheiat toate partidele programate. Ca de obicei, nu au lipsit golurile! Așteptăm, dacă doriți și comentariile voastre!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii