Stiri sportive din Dambovita - Onoare

Este oficial! Gloria Bucșani va juca la Băleni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucsanidecizie2020Pentru că se tot comenta cu ceva vreme în urmă că Gloria Bucșani nu are teren propriu, iată că a apărut și documentul oficial care vine să confirme faptul că respectiva grupare sportivă a obținut acordul primăriei Băleni de a-și desfășura meciurile din organizare proprie, pe modernul stadion din Băleni!

Se muncește, continuu!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sutaseaca2020muncaPentru cei harnici nu există vreme neprielnică sau zi de odihnă! Am surprins o imagine de la șuța Seacă, unde gospodarii satului, sprijiniți de edilii comunei, lucrează de zor la amenajarea terenului de fotbal! Totul, în vederea respectării condițiilor impuse de regulament, pentru echipele de Liga a 4-a!

Cine promovează din Onoare și Promoție?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001fintatartasesti231Decizia Comitetului Exexutiv, de înghețare a campionatului județean de fotbal, fără retrogradări și modificarea sitemului competițional (liga a 4-a cu două serii a câte 14 echipe), va duce și la creșterea numărului echipelor!  Așasar, vor fi promovate din Onoare echipe de pe locurile 2 și de ce nu chiar de pe 3,  în situația în care vor exista grupări care nu vor îndeplini condițiile regulamentare sau pur și simplu vor refuza înscrierea!

Duelul Fanilor, Onoare – Știm tabăra câștigătoare!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalPunct final în concursul nostru, ”Duelul Fanilor, Onoare”! A fost o luptă interesantă, la capătul căreia tabăra câștigătoare s-a impus la o diferență uriașă! Vom reveni cu informații, în zilele următoare! Până atunci să vedem care este rezultatul final! 

Duelul Fanilor, Onoare - Start Vot, în marea finală!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalAseară, s-au încheiat duelurile din semifinale! Câștigătoare au fost taberele celor de la Voința Pietroșița și Fortis Valea Lungă. Acum urmează marele duel, între caâștigătorii din semifinale, care va începe de acum și va ține până duminică, 17 mai, la ora 20:00. Succes, celor două grupări!

Duelul Fanilor, Onoare, Semifinala 1- Valea Lungă vs Viitorul Tomșani

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalAstăzi, încep semifinalele, în competiția noastră, ”Duelul Fanilor, Onoare”. Vă invităm să lasați un comentariu, cu numele echipei favorite, până duminică, 10 mai, la ora 20:00! Succes, celor două formații, din această semifinală!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii