Stiri sportive din Dambovita - Volei

CSM Târgoviște și Giovanni Capara, încă un sezon împreună!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște anunță prelungirea înțelegii cu Giovanni Capara, tehnicianul care a adus primul titlu din istorie la volei feminin, pentru gruparea noastră. Cele două părți au ajuns la un acord în privința colaborării începute în primăvara acestui an.

CSM Târgoviște a primit trofeul de campioană a României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021aprilieDambovitapenet, Volei / Seara de duminică a fost una minunată pentru CSM Târgoviște. Echipa de volei a municipalității a primit trofeul de campioană a României, în Sala CSȘ Târgoviște, din partea oficialilor FR Volei. În ultimul joc al sezonului, CSM a trecut de Dinamo cu 3-0, la adăpostul victoriei de sâmbătă, cu Blaj, care îi asigurase laurii de campioană.

CSM Târgoviște, campioană, pentru prima dată!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmcampioana2021Dambovitapenet, Volei/ CSM Târgovoște este campioană națională la volei femin! Echipa noastră și-a adjudecat titlul, după ce a ”zdrobit” Alba Blaj, la o diferență incredibilă: 3-0! Partea și mai frumoasă este că toate cele trei seturi au fost câștigate la o diferență uriașă! Bravo, CSM Târgoviște! Mâine, echipa noastră mai are de susținut un singur joc, în acest sezon, cu Dinamo București! 

Cu titlul pe masă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleitgvcsmaprilie2021Dambovitapenet, Volei / Ieri, la Târgoviște s-au jucat primele meciuri din turneul 2, decisiv  pentru stabilirea campioanei naționale,  în Divizia A la volei feminin. Vă prezentăm rezultatele de ieri, programul complet pentru sâmbătă și duminică, plus clasamentul actualizat! CSM Târgoviște mai are nevoie doar de un succes, pentru a avea, matematic, titlul asigurat! Succes, azi, în duelul cu rivala Alba Blaj! 

La o victorie de titlu!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmmedgidia2021tgvDambovitapenet, Volei  / Astăzi, CSM Târgoviște a debutat în turneul 2, pentru locurile 1-4, în Sala CSȘ, cu o victorie rapidă, puțin peste o oră de joc, în fața celor de la CS Medgidia: scor 3-0 (17, 19, 16). Cu cele 3 puncte de astăzi, târgoviștencele păstrează ecartul în fața principalei adversare - CSM Alba Blaj, pe care o va întâlni mâine, de la ora 14.00 - în direct la TVR3! 

CSM Târgoviște, în fața titlului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pozadeechipaDambovitapenet, Volei / Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște va juca de mâine, pana duminică, pentru titlul național, pe teren propriu, în sala CSȘ, cu Medgidia, Blaj și Dinamo. Ca să devină campioană, CSM are nevoie de cinci puncte din aceste jocuri. Vezi ce a declarat una dintre jucătoarele importante ale clubului, dar și antrenorul principal, înaintea ultimului turneu al sezonului!

La trei meciuri de titlu! Hai, CSM!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voleitgvcsmaprilie2021Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște este foarte aproape de a cuceri primul titlu național din istoria clubului, la volei feminin! Echipa noastră mai are de trecut doar trei... hopuri și titlul este la Târgoviște!  După cum știți deja, între 16-18 aprilie, Sala Sporturilor va găzdui meciurile din turneul 2, al grupei valorice 1 (locurile 1-4). Vă prezentămul complet al turneului și clasamentul după primul turneu!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii