Stiri sportive din Dambovita - Volei

CSM, victorie și salt în clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmrapid2022voleiDambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște a reușit să câștige duelul cu Rapid București și în urma acestui succes echipa noastră a urcat în clasament, foarte aproape de Alba Blaj! Să vedem rezultatele din ultima etapă, clasamentul  - în partea superioară și jocurile viitoare! Succes, CSM Târgoviște! 

CSM se poate apropia la doar 1 punct de Blaj!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinamo2022noiBDambovitapenet, Volei  Feminin / CSM Târgoviște are o mare oportunitate în acest weekend de a pune trei puncte în fața Rapidului, dar și să se apropie la un singur punct de Alba Blaj, care va sta în această etapă! În această situație, CSM Târgoviște și Alba Blaj vor avea același număr de jocuri! Vezi programul jocurilor, clasamentul și scurte comentarii! 

CSM, victorie și… ”ținem” aproape de lider!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinam2022noiDambovitapenet, Volei / Așa cum am anticipat, CSM Târgoviște a reușit să câștige, rapid, meciul de ieri, programat la Cluj. Fetele noastre au învins cu 3-0, într-un meci aproape fără istoric, asta pentru că CSM a controlat jocul în totalitate, de la primul, până la ultimul fluier!

CSM joacă, azi, atât la volei, cât și la baschet!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinamo2022noiBDambovitapenet, Volei și Baschet / Zi plină pentru clubul nostru, CSM! Echipele de volei și baschet joacă astăzi! Dacă la volei misiunea este una ușoară, la baschet, oricât de optimiști am fi.... ne așteptăm la un joc nu greu, ci foarte greu! Succes, celor două formații! Vezi programul zilei! Vom reveni cu informații! 

Bravo, CSM! Victorie și salt în clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmfcargesvoleinoi2022Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște câștigă duelul de la Pitești și urcă puternic în clasament! Meciul de ieri nu a avut istoric, asta pentru că fetele noastre au încheiat rapid ”socotelile”! Dinamo pierde meciul cu Rapid! Vezi rezultatele de ieri, clasamentul la zi și programul etapei viitoare! Succes, CSM! Vom reveni cu informații! 

Divizia A1(f) - Avancronica etapei, rezultatele din ultima etapă și clasament

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdinamo2022noiBDambovitapenet, Volei / Mâine, o nouă etapă în prima ligă din voleiul feminin românesc! Echipa noastră va juca la Pitești, acolo unde victoria este singura variantă, pentru a păstra legătura cu vârful ierarhiei. Vă invităm să vedeți care au fost ultimele rezultate, clasamentul la zi și o scurtă avancronică! Succes, CSM Târgoviște!

CSM, duel, astăzi, cu Dinamo, în Sala Polivalentă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtargoviste2022rapidDambovitapenet, Volei / Astăzi, de la ora 17:00, sunteți așteptați în Sala Polivalentă, din Târgoviște, la un duel interesant, din voleiul feminin românesc. Se întâlnesc CSM Târgoviște și Dinamo București, două dintre cele patru formații neînvinse în acest sezon competițional!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii