Stiri sportive din Dambovita - FC Romania

FC România se apropie de play-off!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniacheshunt2021Dambovitapenet, FC România / ”Lupii” din Anglia continuă evoluția bună din campionat și obține o nouă victorie! Acum, trupa lui Ionuț Vintilă este pe locul 7 și se apropie tot mai serios de zona play-off-ului! Urmează un nou test, sâmbătă, atunci când în ”bârlogul lupilor” vine ocupanta locului 13. Mult succes, FC România și astăzi, de 1 decembrie, spunem ”La mulți ani” - românilor din Londra! 

Bravo, FC România! Victorie și… șapte puncte de play-off!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

facupfcromania2022Dambovitapenet, FC România / ”Lupii” din Anglia au reușit o nouă victorie, aseară, în campionatului Ligii a 8-a, acasă, cu Hertford! Deși s-a terminat 5-4 și scorul ne duce cu gândul mai mult la un meci de hochei pe gheață, important este că au fost puse deoparte alte trei puncte prețioase, în economia clasamentului!

Succes, FC România! Diseară, un nou joc!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniacheshunt2021Dambovitapenet, FC România / Astăzi, de la ora 21:45, la București (19:45, la Londra), FC România susține cel de-al 16-lea joc din actualul sezon al Ligii a 8-a! De această dată, ”tricolorii” lui Ionuț Vintilă joacă acasă cu cei de la Hertford Town. Victoria este mai mult decât necesară, dacă ne este permisă exprimarea! Altfel, ”lupii” din Londra pierd contactul cu zona play-off-ului! Ca o informație inedită, în tabăra celor de la Hertford evoluează un fost jucător al celor de la FC România, V. Sighiartău! Hai, FC România! 

Vezi cum stă FC România în Liga a 8-a, din Anglia! Rezultate, clasament, program etapa viitoare!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

facupfcromania2022Dambovitapenet, FC România / ”Lupii” din Londra au pierdut jocul de aseară, în deplasare, la Ware, echipă care a ajuns acum pe locul 3! După meciurile de ieri, ”tricolorii” au o linie de clasament inedită: locul 11, 22-22 golaveraj și... 22 de puncte! Vă prezentăm rezultatele înregistrate aseară, marcatorii, programul jocurilor de azi, clasamentul actualizat și programul etapei viitoare -  sâmbătă, 21 noiembrie. După această etapă, FC România va juca și la mijlocul săptămânii viitoare, cu Hertford, echipă la care evoluează un fost jucător al ”lupilor”, Sighiartău, care a și marcat aseară! 

Succes, azi, FC România! Program complet, plus clasament integral!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniacheshunt2021Dambovitapenet, FC România / Emoții pentru ”lupii” din Londra! După victoria obținută în weekend de către fotbaliștii lui Ionuț Vintiilă (n.red. Wantage Town - FC România 3-5), în această seară, de la ora 19:45, la Londra (21:45, la București), FC România are o misiune dificilă, în deplasare, la ocupanta locului 5, Ware! Vă prezentăm informații de la ultimul joc al ”tricolorilor”,  programul complet al etapei de azi și mâine și clasamentul complet! Succes, FC România! 

Program infernal, pentru FC România! 6 jocuri, în 3 săptămâni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

facupfcromania2022Dambovitapenet, FC România / Pare greu de crezut, cel puțin pentru multe dintre echipele de Liga 1, din România! Nu și pentru fotbalul din Anglia! ”Lupii” din Londra, care evoluează în Liga a 8-a, vor avea, începând de mâine, trei săptămâni intense.

FC România urcă în clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniafccup2021Dambovitapenet, FC România / Fotbaliștii lui Ionuț Vintilă obțin o nouă victorie și ”lupii” din Londra urcă în clasament, aproape de zona promovării! Succesul de ieri este cu atât mai important cu cât parte din echipele din față au pierdut puncte prețioase, în disputele de ieri!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii