Stiri sportive din Dambovita - Minifotbal

Cupa "Silviu Dumitrescu”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

turneusilviu2021Dambovitapenet, Minifotbal / Asociația Club Sportiv Gura Ocniței, în colaborare cu Școala Gimnazială din Gura Ocniței,  sâmbătă, 24 aprilie, la Adânca - teren minifotbal, are loc prima competiție neoficială, din ”fotbalul mic” dâmbovițean - Cupa ”Silviu Dumitrescu”. La competiție au fost invitate, anunțându-și participarea echipele ACS Gura Ocniței, Fortis Valea Lungă, Luceafărul Târgoviște și Olimpia Picior de Munte.

Adio, Young Boys Târgoviște!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysconstantaDupă trei ani de la înființare, proiectul Young Boys Târgoviște… dispare! Anunțul a fost făcut, aseară, chiar de către cel care a avut această idee și a finanțat-o! Așadar, Young Boys Târgoviște rămâne în amintirea iubitorilor de minifotbal drept un proiect îndrăzneț, așa cum au fost Sportk Klub Târgoviște, Steaua Micro XI sau Divertis… Sunt numele unor formații din minifobalul local care, de-a lungul timpului, ne-au făcut cinste la competițiile naționale!

Young Boys, la FIFA20!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ploiestiyoungboysDuminică, 10 mai, de la ora 20:00, va avea loc un eveniment interesant, în peisajul minifotbalului dâmbovițean! MFC Ploiești și Young Boys Târgoviște se vor întâlni într-un meci inedit, la Fifa20! Partida va putea fi urmărită LIVE, pe youtube! 

Performanță uriașă pentru minifotbalul dâmbovițean!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

echipamentnationala209Naționala României de Minifotbal este în cantonament la Târgoviște! Mai mult, trei jucători de la campioana Young Boys Târgoviște fac parte din lotul echipei naționale! România va participa la Cupa Mondială, din Grecia! Până atunci se va pregăti la Baza Sportivă Hooligans! 

Primul derby din Superligă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameci001ybdivertis444Superliga de Minifotbal programează, astăzi, un veritabil duel, între formațiile care au debutat cu victorie, în actualul sezon! Altfel, suntem curioși să vedem cum vor evolua în primele meciuri câteva formații pe care nu le-am putut urmări săptămâna trecută! Vă prezentăm programul etapei și clasamentul! Plus câteva comentarii!

Superliga – Rezultate, clasament, comentarii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ybkablutronik2019p1Ieri, am avut primele jocuri din Superliga Minifotbal Dâmbovița! Ad. Nedelea este primul marcator al sezonului! T. Calofir a marcat pentru echipa lui patru goluri! Două victorii, la scor, plus două meciuri egale, bilanțul de aseară! Vezi rezultatele complete, clasamentul, marcatorii, plus câteva comentarii!

Începe un nou sezon al Superligii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001ybtiv34Superliga Bergenbier, la minifotbal, programează, astăzi, primele jocuri din sezonul 2019-2020! Vă invităm să parcurgeți programul primei etape și să vedeți care sunt previziunile noastre! Mult succes, tuturor! Să fie un sezon cu multe jocuri spectaculoase!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii