Stiri sportive din Dambovita - Promotie

Cum arată clasamentele finale la Liga a 6-a!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF3Dambovitapenet, Liga 6 / Cunoaștem echipele promovate direct în liga 5 și cele 4 echipe care vor susține meciuri de baraj pentru menținere/promovare cu echipe din liga 5 (meciuri stabilite prin tragere la sorți). În curând vom cunoaște și adversarele lor de la baraj! Deocamdată, să vedem cum arată clasamentele finale! 

Liga 6 - Rezultatele de azi, în toate cele patru serii

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

onoareaugust2021Dambovitapenet, Liga 6 / Vă prezentăm rezultatele înregistrate, astăzi, la Liga a 6-a, în toate cele patru serii. Au fost goluri multe, ca de fiecare dată! Vom reveni cu informații din ultimul eșalon fotbalistic. Până atunci, să vedem cum s-au terminat jocurile de astăzi! Succes, tuturor, mai departe!

Liga 6 - Ultimele lupte se dau azi! Vezi unde mai sunt... mize sau lucruri de stabilit!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

manesti1oct23Dambopvitapenet, Liga a 6-a/ Astăzi, sunt programate ultimele jocuri din Liga a 6-a! Vom trece în revistă toate cele patru serii, pentru a vedea unde mai există ... mize! Singurele lupte adevărate se mai dau în Seria Nord și Est, acolo unde încă nu știe sigur cine va fi pe locul 2! Dar să vedem fiecare serie în parte! 

Liga 6 - Rezultatele de azi, în toate cele patru serii

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

liga4strajerii2021noiDambovitapenet, Liga 6 / Vă prezentăm rezultatele înregistrate, astăzi, la Liga a 6-a, în toate cele patru serii. Au fost goluri multe, ca de fiecare dată! Vom reveni cu informații din ultimul eșalon fotbalistic. Până atunci, să vedem cum s-au terminat jocurile de astăzi! Succes, tuturor, mai departe!

Cea mai disputată serie! Azi, dueluri ”de foc”, în Nord!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

valahii2024maiDambovitapenet, Liga 6 / Incredibil! Cu doar două etape înainte de finalul sezonului, nu mai puțin de patru formații au șanse de a câștiga seria și de a-și asigura promovarea! Totodată, lupta pentru locul secund, care duce la baraj este și ea foarte importantă! Liderul are azi meci cu Mănești, o formație cu un obiectiv îndrăzneț, dar care s-a pierdut pe drum. Astăzi, nu ar fi însă exclus să asistăm la o trezire de orgoliu a celor de la Mănești și să producă o mare surpriză! 

Liga 6 - Avancronica etapei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF3Dambovitapenet, Liga 6 / Mai sunt doar două etape de disputat și încă se duc lupte intense în unele serii! În Nord, de exemplu, lucrurile sunt departe de a fi stabilite! Vă invităm să vedeți programul de duminică, însoțit de comentariile aferente. Vom reveni cu informații din fotbalul județean. 

Inedit! Suportând comparația, ce legătură este între Bayern Leverkusen , ACS Tărtășești și Unirea Băleni?!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

tartasesti2024Dambovitapenet, Fotbal Județean / Suntem pe final de sezon în fotbalul dâmbovițean! Ei bine, în curând vom afla ierarhiile finale, de la Liga a 4-a, până la Liga a 6-a. Dacă ne raportăm la echipele dâmbovițene care există în fotbalul județean, dar și național, doar două echipe continuă să fie neînvinse! Ambele sunt de la Liga a 6-a, ACS Tărtășești, în Seria Sud și Unirea Băleni, în Seria Est! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii