1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicutamassep2023Dambovitapenet, Box / Unul dintre cei mai mari antrenori din sportul dâmbovițean, cu nenumărate titluri naționale cucerite de elevii săi, prezențe la turnee internaționale și rezultate remarcabile, e pe punctul să își încheie cariera. Nicu Tamaș, de la secția de box a CSM Târgoviște, are șanse mici să își continue activitatea.



"Eu semnam contract de la an la an, la sfârșitul lunii august mi s-a terminat ultima înțelegere și am fost înștiințat că nu mai e nevoie de mine. Înțeleg și respect decizia, sper să se pregătească acum Cătălin Cristea și să continue munca de la CSM. Vreau să îmi aduc aminte la pensie de toate rezultatele frumoase și de toți copiii pe care i-am format, iar lui Cătălin îi urez mult succes, dacă el va fi continuatorul activității la secția de box", ne-a mărturisit Nicu Tamaș.

Sursele noastre spun că ar fi posibilă o prelungire a contractului maestrului Tamaș, decizia fiind la directorul CSM, Cristian Savu. Se retrage Maestrul Tamaș sau... e retras?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii