5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mioveni2024sDambovitapenet, LIga 2 /  Mai multe echipe din play-out-ul Ligii a 2-a care și-ar fi dorit să ajungă la play-off și impicit la promovarea directă sau la un posibil baraj pentru promovarea în Superligă, printre care și Chindia Târgoviște, așteaptă să vadă ce se întâmplă cu CS Mioveni! Din cauza problemelor, în special celor de ordin financiar, gruparea argeșeană încă așteaptă și ea ... să primească licența pentru Superligă. 

În urmă cu puțin timp, cei de la Sport Total FM au publicat un material despre situația echipei din Mioveni. 

”Formația argeșeană așteaptă să primească licența pentru SuperLiga din partea Comisiei de Licențiere a FRF. Mioveni se află pe locul 6 în Play-Off-ul Ligii a 2-a, loc care duce la baraj deoarece Corvinul Hunedoara și Șelimbăr, formațiile de pe locurile 2 și 3, nu au drept de promovare. Dar nici CS Mioveni nu este sigură că va obține licența. Clubul nu își rezolvase criteriile financiare obligatorii până la data de 31 decembrie 2023 și nu a introdus o parte dintre documente în platforma FRF până la 31 martie, așa cum prevede regulamentul.” - Sursa: Sport Total FM

Cu toate acestea, Contantin Schumacher este optimist că CS Mioveni va primi, în cele din urmă, dreptul să meargă la barajul de promovare:

“Din interiorul clubului, am înțeles că toate lucrurile sunt ok. Am vorbit cu președintele. Urmează să mă întânesc iar cu el. Din ce am înțeles, toate lucrurile sunt ok. Nu cred că sunt probleme. Au rezolvat cu actele. Știu ce înseamnă lucrurile astea cu licențierea“, a spus Constantin Schumacher, antrenorul celor de la CS Mioveni, la Sport Total FM.

Vom vedea ce se va întâmpla pe 8 mai, atunci când este de așteptat să aflăm, oficial, care sunt echipele care au primit licență pentru Superligă! Iar dacă CS Mioveni nu va primi licență este interesant de văzut ce măsură vor adopta reprezentanții FRF! 

Foto: gsp.ro

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii