5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

balasa2025xDambovitapenet, Liga 2 / Situație de-a dreptul ciudată și la Buzău, la proaspăt promovata Gloria, care va evolua în Liga 1. Anunțat zilele trecute ca președinte executiv, ba chiar prezentat oficial și cu apariții și alături de noile transferuri, dâmbovițeanul Cristian Bălașa s-a despărțit de clubul din Crâng, după aproximativ o săptămână de când fusese confirmat în funcție."E cel mai mic mandat de președinte din istoria recentă a cluburilor promovate din Liga a 2-a. Ceva nu a mai mers, dar Bălașa deocamdată nu vrea să comunice nimic, până se liniștește un pic", spun sursele noastre.

”Probabil că pretențiile au fost mult prea mari, așteptările noastre, mult prea mari, așteptările domnului Bălașa au fost cu totul și cu totul altele. Una peste alta, ăsta este adevărul crunt, dur, dar suntem obișnuiți cu noutățile, așa că vom trece și peste această problemă care a apărut pe nepusă masă. Totul a fost mai mult decât amiabil, părțile s-au înțeles fără niciun fel de problemă.”, a explicat, la Campus TV, Cristian Ceauşel, vicepreședintele CD al Gloriei, pentru liga2.ro.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii