1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Special / Începe votul în competiția noastră, ”Fotablistul Anului, la Liga a 4-a”, Grupa E! Intră pe grupul de facebook dambovitapenet și votează jucătorul preferat pană pe 10 decembrie, la ora 05:00! Ai timp 48 de ore, pentru a vota! Succes, tuturor! Vom reveni cu informații!

Grupa E
Bucur Robert Constantin (ACS Străjerii Târgoviște 1396)
Niță Mihai Cristian (ACS Roberto Ziduri)
Blas Ilie Laurențiu (ACS Recolta Gura Șuții)
Nedelea Cornel Adrian (ACS Urban Titu)

Start Vot - 8 decembrie, ora 05:00
Stop Vot - 10 decembrie, ora 05:00

 

Sistem de vot
- Sunt luate în considerare doar voturile care apar în grupul de facebook dambovitapenet . Vă putețî înscrie în grup, accesând linkul https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link

- Din fiecare grupă se califică în faza următoare (optimi) primii doi fotbaliști cei mai votați. Ocupanții locurilor 1 din fiecare grupă sunt capi de serie în faza optimilor. După faza optimilor, urmează sferturile de finală și... ”final four” – acolo unde se vor întrece cei mai votați patru jucători.

- timpul de vot pentru fiecare grupă este de 48 de ore. O persoană poate vota o singură dată, în fiecare grupă (duel).

 

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii