1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Special / Ciprian Prisăcaru, președintele Asocației Județene de Fotbal Dâmbovița a vorbit pentru dambovitapenet.ro despre cei doi fotbaliști care au ajuns în finala commpetiției noastre, ”Fotbalistul Anului, la Liga a 4-a”. Vezi ce a declarat despre cei doi fotbaliști de perspectivă ai județului Dâmbovița, de la Urban Titu, respectiv Roberto Ziduri. 



”Silviu Zaharia și Cristian Niță sunt doi fotbaliști tineri, de perspectivă, apreciați la nivel județean. Județul are potențial și este un bazin foarte bun de tinere talente. Le doresc celor doi tineri fotbaliști mult succes în activitate și acum sunt obligați să confirme aprecierea celor care i-au votat, prin prestații bune pentru echipele la care evoluează. Sunt convins că regula cu doi jucatori U21 și unul U19 la competiția seniorilor din Liga 4, va scoate la lumina multi tineri talentati pe care județul îî are. Felicitări pentru anchetă și mult succes tututor celor implicati in fotbalul dambovițean în această perioadă cu atât de multe încercări.” 

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii