5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

romaniaitalia2024martie21novDambovitapenet, Liga 2 / România U20 a stabilit un record de asistență pentru ultimii - mulți ani - 7125 spectatori la meciul de la Târgoviște de joi seară, cu Italia (0-0). FRF i-a felicitat pe site și pe Facebook pe microbiștii din Târgoviște, care au umplut stadionul până aproape de refuz. Chindia ar trebui să învețe și ea din lecția predată de FRF, chit că a fost vorba de un meci amical.



Biletele au costat doar 10 lei, au fost puse din timp în vânzare online, iar copiii au avut gratuitate, alături de însoțitori, profesori sau responsabili de la cluburile sportive. Potrivit protocolului înaintat de FRF, 3.000 de tichete au fost distribuite gratis.

Prin comparație, la debutul Chindiei în actualul sezon al Ligii a 2-a, biletele costau și 60 de lei, iar pentru orice copil, de orice vârstă, trebuia plătit bilet.

Un alt aspect, atmosfera a fost animată de crainicul din ultimii 20 de ani de la Chindia, îndepărtat de Andrei Cordoș în luna august și ținut la distanță de club de următorii conducători.

De notat că FRF așteaptă o atmosferă similară și marți seară, la meciul aceleiași naționale U20, cu Polonia, tot la Târgoviște. Biletele costă tot 10 lei, iar afluența se anunță ridicată, cu atât mai bine cu cât temperaturile vor fi mai mari.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii