1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutvintilafcromaniaIonuț Vintilă este OMUL ANULUI 2018, în viziunea cititorilor noștri! El este cel care din 2006 luptă cu succes în fotbalul din Anglia! Anul acesta a fost însă, de departe, cel mai bun pentru Ionuț Vintilă: promovare în Liga a 8-a, parcurs lung în Cupa Angliei și înființarea unei Academii pentru copii! Sunt trei dintre cele mai mari realizări! Să nu uităm și de afișarea numelui de FC România pe marele Wembley! Vezi cine este Ionuț Vintilă și de ce a meritat, din plin, titlul de OMUL ANULUI 2018!

 

Anul 2006! Ionuț Vintilă, aflat în Anglia, vine cu o idee unică: să înființeze o echipă de fotbal, care să poarte numele de FC România! Echipa s-a înființat în anul 2006 și a fost formată cu ajutorul meu și al unui grup de prieteni. Ne-am afiliat la competițiile de fotbal din Marea Britanie, cu un obiectiv clar: de a ne strânge într-un cadru organizat, la final de săptămână, pentru a face mișcare”, ne-a declarat, Ionuț Vintilă. De precizat că numele nu a fost ales întâmplător. Ba mai mult, a reprezentat și o dovadă de patriotism, pentru că Ionuț Vintilă își dorea să demonstreze că și românii pot face lucruri deosebite!

fcromania0121

La 12 ani de atunci, de la primele meciuri jucate prin parcuri, FC România a ajuns să fie prezentă în toate competițiile organizate de The FA - forul care conduce fotbalul din Anglia - și aici ne referim la FA Cup, FA Trophy, FA Vase, Bostik League.

FC România își dispută meciurile de acasă pe terenul celor de la Cheshunt, care dispun de o bază acceptată de The FA până la Liga a 6: nocturnă, teren artificial de antrenament, 3000 de locuri, ”club house” și parcare pentru 300 de mașini.

fcromaniaextrasezon1


Academia, un plus al anului 2018!
Anul acesta, FC România și-a deschis propria academie de fotbal. În momentul de față, proiectul este abia la început, dar suntem convinși că în curând vom auzi lucruri frumoase despre Academia FC România, la care sunt așteptați toți copiii care vor să facă performanță în fotbal! 

 

FC România, pe marele Wembley!
Anul acesta, The FA a găsit un mod inedit de a mulțumi tuturor echipelor angrenate în Cupa Angliei. Le-a afișat numele pe arena Wembley! Și FC România nu avea cum să lipsească!

fcromaniawembley

 

Promovare în Liga a 8-a!
După trei sezoane de luptă în Liga a 9-a, când promovarea a fost ratată la… mustață, vara aceasta FC România a reușit! Echipa a ajuns, în sfârșit, în Liga a 8-a! Acolo unde sunt formații care au scris istorie, în fotbalul englezesc, cu mult timp înainte ca România să existe ca stat!

fcromaniaextrasezon10

 

Acestea sunt doar câteva dintre reușitele la care Ionuț Vintilă și-a adus aportul și care credem că îl îndreptățesc să fie OMUL ANULUI 2018, în sportul dâmbovițean! Felicitări!


 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

 

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii