5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

petrutasuediairlandaDambovitapenet, Fotbal feminin / Marți seară, Pertruța Iugulescu a făcut parte din brigada care a a condus meciul Suedia - Irlanda 1-0, din preliminariile UEFA Women’s EURO 2025. Alina Peşu a oficiat la centru, ajutată la cele două linii de către arbitrii-asistenţi Daniela Constantinescu şi Petruţa Iugulescu, în timp ce Roxana Timiş a fost al patrulea oficial.

Partida a contat pentru grupa a treia a Ligii A şi a avut loc la Solna, pe Friends Arena. Gazdele s-au impus pe final, prin golul lui Erikkson (84).

Foto: facebook, Petruța Iugulescu 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii