1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutvintilaDambovitapenet, Special / FC România, echipa care a luat naștere în Anglia datorită pasiunii lui Ionuț Vintilă, trece printr-o perioadă dificilă! În 2006, Ionuț Vintilă a avut un vis, să înființeze o echipă de fotbal în lumea cu cel mai puternic fotbal din lume și căreia să îi pună numele țării sale, FC România. Visul lui a devenit realitate și, din 2006, până anul trecut, FC România a făcut furori, bifând promovare, după promovare, până la Liga a 8-a. În iunie 2022, Ionuț Vintilă a lăsat FC România în sigurnață! Ce s-a întâmplat în doar șase luni? Cei care au preluat echipa au dus-o într-o situație critică! FC România se află pe penultimul loc, cu un lot nu redus... ci insuficient! Și totuși, Ionuț Vintilă, un om putenic, așa cum îl știm cu totții, a revenit la echipa de suflet, încercând să facă o minune! 



Iată ce a spus, ieri, legat de echipa lui de suflet
”Va multumesc TUTUROR pentru mesajele de incurajare si sustinere ! Clubul pe care l-am format in 2006 si l-am avut in grija pana in Iunie 2022, se afla intr o situatie critica din toate punctle de vedere, financiar, sportiv , etc. Îl poti eticheta in doua cuvinte :COMA INDUSA ! Dar prin experinta pe care cred ca o am la acest nivel, cu incredere, speranta si SPER ajutorul celor care si au aratat intentiile bune de a sprijini echipa si al bunului DUMNEZEU, sper sa redresez clubul  sa-i dau viata ! De ce m-am intors? Poate va intrebati ! Pentru ca nu mi-am dorit ca munca de 16 ani pe care am depus-o din pasiune , implicarea si sprijinul celor care au fost langa echipa, sa dispara, iar numele FC Romania sa devina istorie. Nu mi-am dorit ca clubul infiintat si format in 2006 sa fie doar amintire,  de aceea am facut tot posibilul ca acest club sa ramana al comunitatii din care facem parte ! Sper ca toată comunitatea romanilor din UK  sa vina langa aceasta echipa, pentru ca suntem singura echipa cu nume de tara din fotbalul englezesc la nivel de semi profesionisti! Fotbalul fara dar si poate este cel mai bun ambasador al unei tari, numele echipei FC Romania, a fost afisat pe legendarul stadion Wembley, clubul s-a facut respectat prin performante lui, mediatizat in media de peste tot in lume! Sunt comunitati in Uk care ne urmeaza exemplul , care isi doresc sa aiba echipa comunitatii in fotbalul englezesc ! Noi o avem, este ECHIPA COMUNITATII din UK pe care o reprezinta dar si a DIASPOREI, nu se numeste FC Vintila, etc ...se numeste FC ROMANIA! Din aceasta seara (n, red, ieri, 1 feb), de la 7.45 pm , ora UK, stadionul Cheshunt, EN8 8RU , pentru mine incepe campionatul.  Avem 13 finale, din care trebuie sa facem cat mai multe puncte , pentru a evita retrogradarea! Veniti alaturi de echipa sa o sustineti , pentru ca va reprezentam pe voi, mai ales pe cei din UK”

Unde se află FC România în clasament
FC România este pe locul 18, cu 15 puncte, după 23 de jocuri disputate. Pe ultimul loc este Barton Rovers, cu 14 puncte, tot după 23 de jocuri. Deasupra ”lupilor” se află Hertford, locul 15, cu 21p (23j), locul 16, Highworth Town - 16p (20j), locul 17, Aylesbury United - 15p (20j)

Aseară, FC România a pierdut jocul de acasă, scor 0-4, cu Welwyn Garden (locil 9) 

Următoruil joc pentru FC România: 5 februarie, acasă, cu Kempson Rovers, locul 11 (29 de puncte). 

Hai, FC România ! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii