1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dragosvoicu1Dragoș Voicu a venit la FC România în urmă cu aproximativ jumătate de an. Dar și-a câștigat, rapid, locul în echipa ”lupilor” și acum este unul dintre jucătorii de bază ai formației noastre! Dragoș spune că în Anglia a descoperit ceva la antrenorii echipei, care i-a atras, imediat, atenția. Mai ales că în România nu se întâmplă așa ceva!

 

”Simt că aș juca pentru echipa națională!”
Dragoș Voicu se simte perfect la FC România. El spune că nu ar pleca la nicio altă formație din Anglia. Iată, de altfel, cum a ajuns să fie în lotul ”tricolorilor”: ”Maradona Chiriac juca pentru FC România. L-am întrebat de echipă, cum este acolo... Mi-a plăcut din prima! Și el m-a ajutat să ajung să joc pentru FC România. Am ales FC România pentru că sunt român și simt că reprezint țara mea! Simt că aș juca pentru echipa națională!”

 

”Nu am simțit până acum așa atmosferă.”
Dragoș Voicu spune că în Anglia, la FC România, a descoperit ceva de neconceput în țară: ”Este o atmosferă foarte frumoasă, nu am simțit până acum așa ceva. După o înfrângere sigur că nu e o stare foarte bună, dar antrenorii vin totuși la tine, te felicită și îți strâng mâna.”

dragosvoicu2

 

”Este stilul care îmi place.”
”Fotbalul de aici este mai dur, mai greu, dar m-am acomodat repede. Este stilul care îmi place. După părerea mea, zic că fotbalul din liga a 8-a, din Anglia, poate fi comparat chiar cu cel din liga a 2-a, din România.”

 

Gânduri optimiste dinspre Dragoș Voicu
Dragoș este optimist și crede că FC România mai are multe de arătat. Mai ales acum când, încet, dar sigur, echipa face pasul către fotbalul mare din Anglia. De aceea, l-am întrebat pe Dragoș Voicu unde o vede pe FC România, peste... cinci sezoane: ”Peste cinci sezoane eu văd pe FC România cel puțin în liga a 7-a, cu o echipă închegată și greu de bătut.”

”Îmi doresc să fac parte în continuare din acest proiect și să reușesc o promovare cu această frumoasă echipă! Cel puțin o promovare!”

 

Succes, Dragoș Voicu! Baftă, FC România!


Foto: Ciprian Dîmbean

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii