1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

balsanuadrian1Adrian Bălșanu este unul dintre mijlocașii de bază ai echipei FC România. Fotbalistul din tabăra ”lupilor” a ajuns la Londra anul trecut și spune că aici se simte perfect! Adrian crede într-o promovare a ”tricolorilor”, în viitorul apropiat!

 

”FC România este o echipă minunată și le mulțumesc pentru tot!”
Adrian Bălșanu ne-a povestit cum a ajuns să joace pentru FC România, echipa la care se simte perfect: ”Prima dată am jucat pentru FC România în urmă cu un an și jumătate. Am ajuns la echipă cu ajutorul unui băiat la care am lucrat prima dată când am venit în Anglia. El îl cunoștea pe Ionuț Vintilă, care m-a chemat la un trial. Și așa am ajuns la FC România! FC România este o echipă minunată și le mulțumesc pentru tot!”

 

”Cel mai drag moment, când am marcat două goluri!”
”Cu siguranță, cel mai drag moment al meu a fost când am reusit să marchez o dublă și FC România a câștigat meciul cu 2-1, pe terenul echipei Bedfont FC” (n.red – 4 septembrie 2018. Golurile lui Adrian au fost marcate în minutele 3 și 88).


balsanuadrian2

 

”Avem nevoie de fani, pentru că ne pot ajuta să avem succes!”
Adrian Bălșanu spune că e mare nevoie de fani, la fiecare meci. Doar ei pot ajuta echipa să obțină rezultate dintre cele mai bune: ”Avem nevoie de fani, pentru că ne pot ajuta să avem succes! Vrem să le mulțumim pentru tot sprijinul acordat și ii așteptăm în număr cât mai mare, la fiecare meci.”

 

Obiective clare
Adrian Bălșanu crede în viitorul echipei! Pentru acest sezon obiectivul este unul clar, iar, de la anul... cine știe! S-ar putea să avem o surpriză plăcută: ”În 2019 îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, de a rămâne în aceeași ligă, iar la anul, de ce nu, să forțăm o promovare!”

 

Succes, Adrian Bălșanu! Baftă, FC România!

Foto: Ciprian Dîmbean 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii