1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onokwai1Chidubem Onokwai este ”arma letală” a celor de la FC România! Până acum, atacantul ”lupilor” a reușit să marcheze nu mai puțin de 14 din cele 24 de goluri ale ”tricolorilor”.”Chid” are și un joc preferat! O victorie care a venit exact când trebuia!

 

Pe 3 noiembrie, anul trecut, Chidubem Onokwai a bifat prima prezență în formația ”lupilor” de la FC România. Era un meci pierdut de echipa noastră, în deplasare, la Westfield, cu 2-1. Onokwai reușea să marcheze în minutul 83, după ce intrase (abia) la pauză, în formația ”tricoloră”.

 

”Mi-a plăcut atitudinea băieților!”
Au urmat multe meciuri cu gol, pentru Chidubem Onokwai, cel care ne-a spus și de ce a ales să joace pentru ”lupi”: ”Am vrut să ajung la FC România de câțiva ani, deoarece de câte ori am jucat cu alte echipe contra lor ne-au pasat ca în afara parcului. Deci știam că aici o să mă bucur de fotbal. Îmi place grupul pentru ca m-au primit foarte bine și mă simt minunat cu ei!”

 

”Chid” are un joc favorit!
”Jocul meu favorit la FC România este departe cel de pe 1 decembrie, cu Waltham Abbey (n.red. scor 2-1, Chidubem Onokwai a marcat în minutele 7 și 62). De ce am ales acest joc? Pentru că veneam după o înfrângere grea (n.red. 0-6, la Ware) și am intrat pe teren hotărâți, să dăm totul! Ne-am dorit să ieșim din zona locurilor de retrogradare și să jucăm precum o echipă de play-off! ”

 

”Îi mulțumesc lui Ionuț Vintilă”
Chidubem Onokwai spune că managerul Ionuț Vintilă are un mare merit pentru ceea ce reprezintă acum FC România: ”Aș vrea să îi mulțumesc în mod special lui Ionuț Vintilă, care demonstrează că este un manager foarte bun.”

 



Iată meciurile în care a marcat Onokwai:

Hanwell Town - FC România 6-2
Onomwai – 1

FC România – Uxbridge 2-2
Onokwai – 2

Egham Town – FC România 0-2
Onokwai – 2

FC România – Bracknell Town 1-6
Onokwai - 1

FC România – Hertford 2-0
Onokwai – 2

Hayes&Yeading – FC România 5-1
Onokwai - 1

Waltham Abbey – FC România 1-2
Onokwai – 2

Molesey – FC România 2-2
Onokwai – 1

FC România - South Park 3-0
Onokwai – 1

Westfield – FC România 2-1
Onokwai – 1

Așadar, atacantul lupilor a marcat 14 goluri din cele 24, câte a bifat FC România, în tot sezonul! Totodată, Onokwai a reușit să marcheze în 10 meciuri din 12 în care a jucat! Vorbim, iată, de cifre cu adevărat impresionante în dreptul acestui super jucător!



 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii