1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

megasezonfcromania2Echipa ”lupilor” din Londra trece prin momente mai puțin faste! Ultimele jocuri oficiale au adus cinci înfrângeri, la rând! Sâmbătă, FC România va juca pe propriul teren un meci pe care trebuie să îl câștige! Și are nevoie de suporteri! Hai, FC România!

 

Cinci înfrângeri, în ultimele cinci jocuri și 26 de goluri primite… Sunt cifre deloc bune… Dar suntem convinși că ”lupii” din Londra își vor reveni și sâmbătă vor reuși să își adjudece cele trei puncte, în meciul pe care îl vor susține în campionat, cu Barking. După șase etape, FC România ocupă locul 16, cu 4 puncte. Oaspeții ”tricolorilor” sunt pe locul 18, cu 2 puncte. Pe primele patru poziții: 1.Westfield – 16p, 2.Hanwell Town – 16p, 3. Tooting Mitcham United 16p, 4. Chalfont St Peter 13p.

Unde se va juca meciul românilor!
FC România va susține jocul cu Barking acasă, pe Theobalds Lane, Cheshunt, EN8 8RU

Jocul este programat de la ora 15:00, la Londra (17:00, la București) 

Facem un apel către românii din Londra, cărora le recomandăm să meargă la meciul românilor! FC România trebuie să iasă din această … pasă și o poate face cu ajutorul fanilor!

Succes, băieți! Victorie!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii