5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

rasnov211Meciul de la Moreni, este unul dintre cele programate astăzi, în prima zi a etapei a 3-a - faza naţională, din Cupa României. Intră să vezi o scurtă avancornică a meciului de pe stadionul Flacăra, cu startul la ora 17,30! Succes, ”lupii galbeni”!

 

Flacăra Moreni vs Olimpic Cetate Râşnov - astăzi, ora 17,30, stadion Flacăra. Un meci pentru în „anticamera” 16-imilor de finală ale Cupei României, pentru că învingătoarea de astăzi va mai avea doar un hop de trecut înaintea intrării în competiţie a echipelor de Liga I! Următoarea etapă - programată pe 12 septembrie, va aduce, sperăm noi, o echipă de liga secundă, pe stadionul din Moreni! Oricum, credem că Flacăra pleacă cu prima şansă în meciul cu Olimpic Cetate Râşnov, o echipă care a început sezonul mai rău decât trupa lui Gabi Paraschiv: 0-4 cu Csikszereda Miercurea Ciuc, chiar pe teren propriu, după ce la pauză era 0-0! Ciucanii au reuşit să marcheze nu mai puţin de 4 goluri în ultima jumătate de oră. De partea cealaltă, Flacăra a rezistat şi ea tot cam vreo oră, la Voluntari, după care a primit golul care a consfinţit înfrângerea. Să mai notăm că în ediţia trecută, Râşnovul a jucat în seria I a Ligii a 3-a, unde a terminat pe locul 8, cu 44 de puncte (28 12 8 8 41-28 44p), iar în acest sezon a fost trecută în seria a 5-a. Chiar dacă nu spune prea mult, iată şi formula folosită de Florin Dîrvăreanu - antrenorul Râşnovului în primul meci oficial al sezonului: Mihok - Bogyor, Dobre, Neculaescu, S.Marin - S.Moraru, Colţofean, S.Mihai, Vîrlan - Boricean, Damian. Au mai jucat: Lascu, Robu şi Căpăţînă.

Foto (facebook): Olimpic Cetate Râşnov - la prezentarea oficială a lotului

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii