cartonasrosu2Unirea Cobia vrea să facă „lumină” în hăţişul din campionatul juniorilor! „Nu este posibil ca noi să jucăm cu copii de 17-18 ani, iar adversarii să trimită în teren jucători de peste... 25 de ani şi mai bine”, ne-a declarat „meşterul Berechet”, delegatul Unirii Cobia. „Bine ar fi ca echipele care pierd contestaţiile să achite, pe lângă deplasarea la comisie, contravaloarea contestaţiei şi să fie penalizată echipa de seniori! Să vedeţi atunci că lucrurile s-ar îndrepta imediat."

„Chiar dacă mulţi se vor uita cam chiorâş la noi, vom contesta toţi adversarii care încalcă regulamentul şi în seria Vest mai toată lumea joacă cu seniori în meciurile de juniori! Nu este posibil ca noi să folosim copii de 17-18 ani, iar ei să trimită în teren jucători de peste 25 de ani şi mai bine!”, ne-a declarat delegatul echipei Unirea Cobia... Din păcate, este un adevăr de care nu trebuie să ne ascundem: campionatul juniorilor A1 - de la ambele ligii, a 4-a şi a 5-a, este un fel de... circ! Mulţi nu contestă, doar pentru că ajung la... bani! „Bine ar fi ca echipele care pierd contestaţiile să achite, pe lângă deplasarea la comisie, contravaloarea contestaţiei şi să fie penalizată echipa de seniori! Să vedeţi atunci că lucrurile s-ar îndrepta imediat. N-am înţeles de ce echipele care pierd contestaţia nu mai sunt penalizate cu 6 puncte din clasament, după cum zice regulamentul?”, a mai adăugat Berechet... V-o spunem noi: a fost una dintre deciziile „ciudate” ale Comitetului Executiv, luate în presezon!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii