1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cjdstangherguDambovitapenet, Chindia /  CJ Dâmbovița și-ar putea retrage sprijinul financiar de la Chindia Târgoviște, conform unei informații care a apărut luni la prânz în mediul online, mai precis pe pagina de facebook Ripostapenet. Pagina citează o declarație a președintelui CJD, Corneliu Ștefan, de la finalul manifestărilor sportive organizate de Zilele Județului Dâmbovița. “Aștept demisia de onoare a președintelui Chindiei, Marcel Ghergu. Până când Marcel Ghergu nu va demisiona din funcție, ne vom retrage sprijinul către club. Să fie clar!”, ar fi declarat Corneliu Ștefan, citat de sursa amintită.



Marcel Ghergu, instalat la club, în 2013, pe atunci organizator de competiții, în mandatul președintelui Porumbacu Mugurel, a fost ”uns” șef executiv un an mai târziu, după ratarea promovării în Liga a II-a, în dauna Fortunei Brazi. Practic, Ghergu are nouă sezoane la cârma echipei Chindia, patru consecutive în Liga I, ultim interval în care echipa a disputat un singur meci acasă, pe stadionul ”Eugen Popescu”.

Rămâne de văzut dacă asociații vor aștepta demisia președintelui, dacă vor purcede la demiterea pe care o au la indemână sau vor merge în continuare pe mâna președintelui actual.

Totuși, nu ar fi prima dată când președintele executiv al Chindiei este mustrat de autorități, în spațiul public. Avertizat în trecut, inclusiv cartonașe galbene virtuale, Ghergu a scăpat mereu de măsuri administrative. Asta și pentru că niciodată nu a avut reproșuri la adresa asociaților, cum s-a întâmplat invers, că a acceptat un buget mediocru pentru club și condiții improprii pentru performanță, că a fost văzut mereu soluția ieftină și ascultătoare și, nu în ultimul rând, că nu a reacționat vreodată pe subiectul reabilitării stadionului ”Eugen Popescu”, operațiune care s-a dovedit lungă, costisitoare și cu un final uluitor, prăbușirea în Liga a II-a.

Ghergu a mai comis o eroare de anvergură: a construit deseori bugetul Chindiei pe promisiuni sau ”socoteli” care ”în târg” nu s-au mai potrivit cu cele de ”acasă”. Rezultatul? Retrogradarea, restanțe salariale și, în unele cazuri, un singur asociat ce și-a onorat și chiar și-a depășit angajamentele (vom reveni).

Foto: captura Ripostapenet



capturaripostapenet

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii