1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

Eugenpopescu2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a retrogradat pe 19 mai din prima ligă, după patru sezoane petrecute pe drumuri și încheiate cu un prim și singur meci acasă, 2-2 cu FC Voluntari. Timp de o lună, asociații au căutat soluții pentru staff-ul administrativ și cel tehnic, soluții care vor fi anunțate oficial în această dimineață, într-o conferință de presă care va avea loc la stadion.



Din conducerea executivă - lucru cert - nu va mai rămâne nimeni, referindu-ne aici la președinte, vicepreședinte și director sportiv. Marcel Ghergu și Adrian Dumitru au demisionat săptâmâna trecută, iar Sorin Paraschiv nu a făcut vreun anunț oficial legat de Chindia din seara tristă a retrogradării. Astăzi vor fi cunoscute toate detaliile noii organigrame, obiectivul trasat de asociați, CJ Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște fiind promovarea imediată în Liga I. Tot azi ar trebui să aflăm și care va fi bugetul clubului pentru noul sezon, dar și cuantumul datoriilor despre care se tot vorbește în ultima vreme.

Campionatul 2023-2024 al Ligii a 2-a va debuta pe 5-6 august și o va găsi pe Chindia în sfârșit acasă.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii