1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

conducere2023Dambovitapenet, Liga 2 / Se pare că ușor-ușor lucrurile încep să intre în normal la Chindia Târgoviște! Clubul a anunțat, deja, trei transferuri importante! Reamintim că obiectivul declarat al celor de la Chindia Târgoviște este promovarea ”imediată” în Superligă! După cum vedem că se mișcă acum lucrurile, am putea spune că obiectivul declarat ar putea fi îndeplinit! 



Potrivit AFC Chindia Târgoviște, la gruparea noastră au sosit: 

Florin Plămadă (fundaș)
Căpitanul echipei Poli Iași, alaturi de care a promovat în SuperLiga, vine la Chindia Târgoviște. A mai jucat la FC Botoșani, Metaloglobus, Petrolul Ploiești, Rapid Suceava și Otopeni. Are peste 80 de meciuri jucate în SuperLiga și 115 meciuri jucate în Liga 2 din România. Ultima echipa la care a evoluat este Poli Iași alaturi de care a promovat în SuperLiga.

plamada1


Roberto Romeo (fundaș) 
Roberto Romeo are peste 130 de meciuri jucate in SuperLiga. Echipele la care a mai evoluat: Csikszereda, U Cluj, Gaz Metan si Reggina

romeo1


Vlad Prejmerean (mijlocaș)
Echipe la care a mai evoluat: ACS Viitorul P. Targu Jiu, Luceafarul Oradea, Petrolul Ploiesti si AFC Unirea 04 Slobozia

prejmerean1


Foto: AFC Chindia Târgoviște

Despre antrenorul Dragoș Militaru s-au scris multe, în ultimele zile! Sigur, nu este un antrenor cu un CV impresionant, dar acum e în momentul în care cariera lui poate lua o întorsătură spectaculoasă! O promovare alături de Chindia Târgoviște ar face ca și ”cotele” lui Dragoș Militaru să crească serios! Ce va fi... vom vedea! Cert este că după săptămâni de liniște totală, la Chindia lucrurile par să se reașeze! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii