5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiamioveni2022ianDambovitapenet, Liga 2 / Datoriile foarte mari pe care le are Chindia în momentul de față, în special către foști antrenori și jucători, ar putea complica și mai rău situația de la Târgoviște. Unii dintre fotbaliști și-au depus deja memorii pentru a-și încasa salariile restante, de până la cinci luni (!!!), alții au negociat în ultimele zile plata eșalonată a sumelor de bani cuvenite, cu conducerea.



Un avertisment legat de ce s-ar putea întâmpla este ceea ce se petrece acum la CS Mioveni, retrogradată și ea la finalul sezonului în Liga a II-a, precum Chindia. Cinci jucători se judecă deja cu clubul, printre care și Iustin Popescu, proaspăt transferat de… Chindia! CNSL din cadrul FRF a pronunțat ieri deciziile în cazul memoriilor intentate de ei. Clubul trebuie să le achite restanțele în termen de cinci zile, fiind sancționat și cu alți 3.000 lei pentru depășirea termenelor, în fiecare caz. În total, 15.000 lei doar pentru că nu s-au efectuat plățile până ieri! La care se adaugă, evident, cuantumul salariilor, unele mult peste media formațiilor din subsolul clasamentului.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii