5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiasteaua2323Dambovitapenet, Liga 2 / Începând de astăzi, până duminică, atunci când e programat duelul dintre Chindia și Chiajna, vom prezenta o serie de articole toate legate de importanța acestui duel! Chindia a anunțat printr-un comunicat politica de ticketing pentru ultimul meci din acest an în campionatul Ligii a 2-a, cel cu Concordia Chiajna, programat duminică, ora 11.30, pe stadionul ”Eugen Popescu”. Cele mai ieftine bilete costă 10 lei, pentru elevi și pensionari, iar cele mai scumpe, 40 lei.AFC Chindia a anunțat că biletele sunt deja disponibile online, pe portalul bilete.ro, iar la case se vor vinde doar în ziua meciului, duminică, începând cu ora 8.30. În ultimele etape jucate pe teren propriu, Chindia a avut spectatori puțini spre foarte puțini, după ce în debutul sezonului stadionul se umpluse cu Steaua și Gloria Buzău. 

Este momentul să umplem stadionul! Să fim alături de Chindia și să ne bucurăm, împreună, de o nouă victorie! 

Detalii despre bilete: 

Preturi bilete:
Tribuna 1
Tribuna 1 Central ( Sectoarele D, E, C ) - 40 RON
Tribuna 1 Periferic ( Sectoarele A,G, F, B) - 25 RON

Tribuna 2
Tribuna 2 - 15 RON
Reducere elevi, studenti si pensionari - 10 RON
*Reducerea de elevi, studenti si pensionari se aplica achizitionand biletele de la casele de bilete si doar cu prezentarea unui carnet de elev/student vizat la zi sau a unui talon de pensie, alături de cartea de identitate.
**Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit, alegând tipul biletului (copil) pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero, în efectuarea comenzii pe site.

👉Biletele se pot achizitiona online aici: https://www.bilete.ro/.../chindia-targoviste-concordia... sau de la casele de bilete ale stadionulu,i in ziua meciului, incepand cu ora 08.30⏰️

Biletele se pot achizitiona si din magazinele partenere Bilete.ro la urmatoarele adrese : Vodafone : Bd. Independentei, Bl. 6PP, Sc. B, Parter si Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter si la Posta Romana: Str. Dr. Marinoiu Nr. 2, Târgovişte.

*Persoanele cu dizabilitati primesc bilete gratuite, in limita locurilor disponibile (Tribuna 2 si Tribuna 1)

Biletele pentru persoanele cu dizabilitati se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, insotit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., insotită de certificatul de handicap scanat.

Daca intampinati probleme la cumpararea biletelor va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe furnizorul de servicii de ticketing scriind la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la 0727766631

Sursa: AFC Chindia Târgoviște 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii