5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

borigachindia2024febDambovitapenet, Liga 2 / După experimentele nereușite ale Chindiei, cu Andrei Cordoș, urmat de Lorin Petrescu, iată că la Chindia, în sfârșit, a venit un președinte care are toate premisele să readucă echipa noastră la nivelul de dinainte, mult așteptat de suporteri! Gabriel Boorga este un nume foarte cunoscut în peisajul dâmbovițean și nu doar pentru că a fost primarul muncipiului Târgoviște, ci și prin minunile pe care le-a făcut cu CSM Târgoviște, atât la baschet, cât și la volei! 

Declarații, Gabrirel Boriga, la prima conferință de presă! 

“Trebuie să fim cu toții uniți și să ne gândim la un singur lucru: calificarea în play-off. Avem patru meciuri, patru finale”

“Vom schimba modul de comunicare, vom avea conferințe de presă atât pe subiecte administrative, cât și, separat, despre meciuri. Ne dorim să avem aproape pe toată lumea și să readucem Chindia unde ne dorim cu toții”.

„Nu este deloc o misiune ușoară. Nu este deloc un moment bun. Nu este ceea ce și-ar dori un președinte de club din Târgoviște. Însă, este ceea ce își dorește un părinte, unul dintre părinții acestui club. Eu sunt unul dintre cei patru fondatori ai clubului despre care astăzi vorbim ca fiind cel mai iubit club din județul Dâmbovița: Chindia Târgoviște. Nu puteam să-mi las copilul la greu. Nu este început de sezon, nu este ceea ce orice președinte se așteaptă să primească de la viață. Putem realiza imposibilul. Avem o misiune imposibilă pe care împreună o putem duce la bun sfârșit.”

”În primul rând, dorim accederea în play-off-ul Ligii a 2-a. Ne despart două puncte. Pentru unii sunt multe, pentru unii sunt puține. Ne despart cinci locuri, pentru unii sunt multe, pentru unii sunt puține. Nu sunt un om să mă plâng, nu sunt un om să spun ce lipsește. Sunt omul care vreau să coagulez în jurul meu toți iubitorii de fotbal din județul Dâmbovița, toți suporterii, toți prietenii, toți oamenii simpli și normali pentru care Chindia Târgoviște înseamnă ceva. Pentru mine înseamnă! Dacă nu însemna ceva, azi nu mai eram aici. Stăteam liniștit în postul pe care îl aveam și o să-l am la Primăria Municipiului Târgoviște.”

”Sunt momente în viață în care trebuie să-ți asumi, în care trebuie să arăți că ești bărbat, în care trebuie să arăți că-ți pasă mai mult de ceilalți decât de tine și că îți pasă de interesul unei întregi comunități. Sunt zeci de mii de iubitori de fotbal care cred în această echipă. Evident, cred în acest proiect. Am tot sprijinul necesar al asociaților, Consiliului Județean Dâmbovița, Primăria Târgoviște și Universitatea Valahia pentru a duce echipa acolo unde îi este locul”

Mult succes, Gabriel Boriga!

Altfel, astăzi, Chindia se pregătește pentru ultimul joc amical înainte reluării sezonului: 

Chindia Târgoviște - CSM Slatina
17 Februarie, ora 11.00
 Stadion Eugen Popescu-Târgoviște
”Te așteptăm alaturi de noi! Intrarea este liberă (Tribuna 2) Accesul in stadion se va face de la ora 10.30.”

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii