1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

borigachindia2024febDambovitapenet, Liga 2 / Clubul Chindia Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă! Pentru prima dată, după foarte multă vreme, la Chindia se face ”lumină”! Președintele în exercițiu, Gabriel Boriga a oferit o situație clară a Chindiei Târgoviște! Mai mult decât atât, prin ceea ce a făcut până acum, în doar câteva zile și ceea ce a anunțat, azi, Gabriel Boriga face parte dintre-o altă... ”poveste”! Una care ar putea să ne ducă în Superligă!



Ce datorii mai are Chindia!
- Datorii către jucători și angajați care nu mai sunt la club - 612.704 lei
- Datorii către jucători și antrenori care sunt sub contract, la echipa de seniori - 1.523.398 lei
- Datorii către ANAF - 1.483.512 lei, dintre care eșalonați - 1.083.000 lei 
- Datorii către creditori - 600.000 lei 
- Datorii către furnizori - 2.106.641 lei 

Când se vor stinge datoriile către jucătorii și antrenorii de la echipa de seniori!
Vinerea aceasta, celor aflați sub contract li se vor acorda banii restanți din 2023, adică jumătate din luna noiembrie și decembrie în totalitate. Așadar, ar mai rămâne luna ianuarie, o situație rară în fotbalul românesc! 

Gabriel Boriga se întâlnește cu galeria Chindiei
În cursul zilei de azi, președintele Chindiei se va întâlni cu cele patru facțiuni ale galeriei, pentru a pune la cale un plan comun de susținere a echipei! 

Chindia nu află în pericol de depunctare!
Potrivit precizărilor făcute de președintele Gabriel Boriga, Chindia nu află în pericol de depunctare, ceea ce este o veste extraordinară! 


Bravo, Gabriel Boriga! Succes, Chindia! 

Vom reveni! 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii