5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

borigachindia2024febDambovitapenet, Liga 2 / Sâmbătă, de la ora 11:00, Chindia Târgoviște va avea de disputat un meci crucial în lupta pentru accederea în play-off-ul Ligii a 2-a! Orice alt rezultat în afara victoriei o scoate pe Chindia, matematic, din cursa calificării între primele șase formații! 



În acest sens, în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, Gabriel Boriga, președintele Chindiei Târgoviște a făcut un apel către toți iubitorii de fotbal din județ să fie prezenți în tribune la ora meciului, pentru a susține echipa noatră în lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Toate admiratoarele au intrare gratuită, dar și o eșarfă cadou. Gabriel Boriga le-a rugat pe doamnele și domnișoarele care vor veni la meci să poarte și eșarfele, pentru a se crea o atmosferă menită a îi purta pe băieții noștri spre victorie! 

Datorii stinse! 
”De la ultima conferință am reușit să închidem litigiul cu Cătălin Golofca!”

”Aseară, am reziliat contractul, pe cale amiabilă, cu Gneba. Doar așa s-au scutit 85.000 de lei.”  Se încearcă aceeași mișcare și cu Jah! 

Altfel, ”Andrei Șerban a acceptat să își eșaloneze datoria pe care Chindia a o are la el - în patru părți, începând cu luna martie!

Vom reveni cu informații! 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii