5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2023decDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a început sezonul cu gândul la promovare, cu un staff numeros și un lot pe măsură, chit că valoric era loc de mai bine, în ambele "tabere". "Echipă de promovare, cu toate condițiile", s-a promis în conferința de presă din iunie, de la instalarea lui Andrei Cordoș în funcția executivă, însoțit de un alai de colaboratori, toți plătiți cu salarii de mii de euro, la care se adăugau transportul, dar și cazarea.



Din candidată la Liga 1, Chindia a ajuns aproape vecină cu locurile care duc în Liga a 3-a, cu două meciuri oficiale rămase de jucat în actuala stagiune. Dambovitapenet a făcut o comparație între sezonul 2018-2019, cel la finalul căruia echipa a promovat pe prima scenă, și campionatul în curs, până la momentul redactării acestei știri.

Cu Viorel Moldovan pe bancă și Marcel Ghergu președinte, Chindia încheia campionatul 2018-2019 cu 27 de victorii, 7 egaluri și doar 4 înfrângeri, în total 38 de etape, pe vremea când se juca fără play-off și play-out. În prezent, din 23 de jocuri de campionat, unul mult mai slab decât cel amintit, cu aproape jumătate de combatante fără drept de promovare, Chindia a pierdut deja 7! La care putem pune și cele trei eșecuri din Cupă, atenție, fără gol marcat în faza grupelor din competiția KO. Mai mult decât o spun cifrele, nici nu este de comentat.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii