1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

timisoara1555Au rămas mai puțin de 30 de ore până la meciul care va aduce faţă în faţă două dintre echipele aflate în luptă directă pentru locul 3, care asigură barajul de promovare în Liga I: ASU Poli Timişoara - Chindia Târgovişte! Vezi detalii despre meci! 

 


Mâine, de la ora 12,00, stadionul “Stiinţa” de pe Bega (în direct la Digi Sport 1), va găzdui unul dintre cele două meciuri “tari” ale primei etape din sezoul de primăvară al Ligii a 2-a: ASU Poli Timişoara vs Chindia Târgovişte * „E cel mai important meci al sezonului de primăvară. Poate chiar unul dintre cele mai importante meciuri din istoria recentă a clubului, de la funcționarea pe această structură. În funcție de ceea ce vom face sâmbătă, ne vom da seama de ceea ce putem realiza în acest campionat. Eu cred cu tărie, și le-am transmis acest lucru și jucătorilor, că dacă sâmbătă vom reuși să câștigăm, avem șanse reale chiar la locul 2”, a declarat Bogdan Andone pentru “drukeria,.ro” * Ambii antrenori şi-ar fi dorit ca meciul să se fi disputat ceva mai târziu, însă programul este… program: „E un început foarte important pentru noi, un meci foarte important. Poate că ar fi fost mai bine ca până la întâlnirea cu Chindia să mai fi avut două-trei meciuri de reacomodare cu ritmul de joc. Tot timpul în primul meci se poate întâmpla orice. Trebuie să gestionăm foarte bine momentele jocului, să rămânem concentrați pe toată durata celor 90 de minute și să avem o atitudine pozitivă în tot ceea ce facem. Sunt convins că dacă vom respecta ceea ce vom pregăti, vom câștiga meciul”, a mai adăugat tehnicianul bănăţean * Cu siguranţă că va fi un joc deschis, între două echipe care nu vedem că s-ar mulţumi cu un singur punct, chiar dacă trupa lui Nicu Croitoru evoluează în deplasare: „Cred că starea terenului nu va avantaja niciuna dintre cele două echipe. Și noi, și Chindia suntem formații care construim, ne place să avem posesia, ne dorim să jucăm un fotbal ofensiv. Eu sper să profităm, totuși, de avantajul terenului propriu și de aportul suporterilor. Chiar vreau să le cer și pe această cale să fie alături de noi în număr cât mai mare, chiar dacă vremea e destul de urâtă, iar la ora meciului va fi frig și ploaie. E un meci extrem de important pentru noi și avem mare, mare nevoie de aportul lor. Poate că diferența finală va fi făcută chiar de aportul suporterilor, care să ne insufle acea atitudine, acel spirit de sacrificiu de care avem nevoie sâmbătă pentru a câștiga meciul” (B.Andone - “drukeria.ro”) * În tur, Chindia s-a impus cu 2-0, la Târgovişte

Ultimele meciuri amicale
ASU Poli Timişoara: 0-1 cu U Cluj, 3-0 cu Cetatea Deva, 2-0 cu CSM Lugoj, 0-0 cu CSM Şcolarul Reşiţa, 6-0 cu ACS Ghiroda, 2-0 cu Naţional Sebiş

Chindia Târgovişte: 1-0 cu Dacia Unirea Brăila, 1-2 cu FC Argeş Piteşti, 1-0 cu CS Baloteşti, 2-1 cu Petrolul Ploieşti şi 4-1 cu CS Mioveni.

Noutăţile din lot
ASU Poli Timişoara i-a transferat pe Olivier Lusamba (Olimpia Satu Mare) - unde a marcat 8 goluri în cele 20 de emciuri disputate * Marvin Scheib (mijlocaş) - născut în Germania, a mai jucat în România pentru Interstar Sibiu, Gaz Metan MediaşPandurii Tg.Jiu, U Cluj şi ASA Tg.Mureş * Cristi Scutaru revine la Timişoara, după o scurtă perioadaă petzrecută la UTA Arad.

Chindia Târgovişte: Daniel Florea (vine de la UTA Arad), Morariu (Juventus Bucureşti), Rogoveanu (Concordia Chiajna), Licu (ASA Tg.Mureş), Jurj (Olimpia Satu Mare) şi Manea (Centrul Naţional de Fotbal Tg.Mureş).

ASU Poli Timişoara vs Chindia Târgovişte
Cele două echipe s-au întâlnit de 21 de ori: 10 victorii pentru timişoreni, 10 pentru Chindia şi o remiză. Golaveraj: 30-28 * La Timişoara s-au jucat 10 meciuri, încheiate cu 9 victorii pentru Poli şi o sigură victorie pentru Chindia (3-4, 6 august 2016). Golaveraj: 22-6 * Primul meci disputat între cele două echipe s-a jucat pe 10 noiembrie 1959: Poli Timişoara - Metalul Târgovişte 2-1 (Manolache 47, Lereter 65 - Caratu 83, din 11m)

Foto (YouTube): Poli Timişoara - Chindia 3-4 (august 2016)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii