1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ripensia8900Probleme la Ripensia Timișoara! Lucrurile stau și mai rău la Dacia Unirea Brăila! Planuri îndrăznețe la Mioveni! Vezi ultimele informații din taberele formațiilor de Liga a 2-a! Vă vom ține la curent cu tot ce este important. în fiecare zi! 

 

Ripensia Timişoara s-a despărţit de 5 jucători: Iulius Rădulescu, Marius Toma, Takenori Kawagoe, Mihăiţă Lemnaru şi Alin Bărîcă.

Dacia Unirea Brăila are nevoie de cel puţin 12 jucători: „doi portari, trei fundaşi centrali, doi mijlocaşi, trei jucători de bandă şi doi atacanţi” (Florentin Petre - antrenor)!

CS Mioveni şi-a stabilit un obiectiv cu bătaie lungă! După numirea noului staff tehnic - unul de primă ligă - cu Daniel Opriţa (principal) şi Ştefan Nofitovici (secund), Telu Stancu - preşedintele executiv al clubului argeşean a declarat: „Avem un retur greu de campionat şi ne propunem să adunăm mai multe puncte ca până acum. Iar pentru jumătatea cealaltă de an, ne propunem un obiectiv pe care sperăm să îl atingem în vara anului 2020”.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii