1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2aerostar1Probleme la Metaloglobus Bucureşti și CS Bsalotești! Declarații curajoase dinspre Mioveni! Schimbări la Sportul Snagov. Petrolul Ploiești se întărește. Noutăți la Bacău și U Cluj. Vezi toate informațiile, la zi, adunate, de prin țară!

 

CS Mioveni - Daniel Opriţa (antrenor): ”Vrem să fim pe unul dintre cele trei locuri care se premiază, pentru că în rest, că e locul 4 sau că e locul 7… nu se premiază, nu contează!”

Sportul Snagov trebuia să-şi reia pregătirile astăzi, dar jucătorii au refuzat să înceapă antrenamentele, nemulţumiţi de condiţiile de la club! Laszlo Balint, antrenorul de care se leagă ascensiunea echipei, este pe picior de plecare! Conducerea s-a orientat deja către înlocuitorul lui Balint - acesta urmând să fie, mai mult ca sigur, Marius Măldărăşanu!

Petrolul Ploieşti l-a trasnferat pe golgheterul de la Hermannstadt Sibiu - Bogdan Rusu! Atacantul a ajuns la Ploieşti sub formă de împrumut până la finele sezonului, având oportunitatea prelungirii contractului.

AJF Prahova se grăbeşte, în vreme ce la noi... fotbalul pare să fi intrat în hibernare! Prahovenii au programat primele meciuri oficiale ale sezonului! Pe... 17-17 februarie sunt programate meciurile turului III din Cupa României, iar o săptămână mai târziu turul IV! Prima şedinţă cu delegaţii echipelor afiliate, este programată pe 11 februarie!

Aerostar Bacău l-a luat cu împrumut, până în vară, pe portarul Udeanu (Oţelul Galaţi).

Universitatea Cluj l-a împrumutat, pentru şase luni, pe fundaşul central Ionuţ Ursu (Spesi Sf.Gheorghe), în vârstă de 29 de ani.

CS Baloteşti şi-a reluat pregătirile fără antrenor principal. Fănel Nofitovici este secundul lui Daniel Opriţa la CS Mioveni. Deocamdată CS Baloteşti a făcut două oferte: Dinu Todoran - care preferă să rămână şeful Centrului de Juniori de la FC Voluntari şi Constantin Schumacher - dar ultimul n-a dat un răspuns. Primul antrenament a fost condus de secundul Emil Stanca. Au plecat fundaşul Dedu (24 ani) şi mijlocaşul Gojnea (21 ani).

Şi Metaloglobus Bucureşti a rămas fără antrenor, după ce Cristi Popovici şi-a reziliat contractul! Primul antrenament a fost condus de secundul Gigel Coman. Bucureştenii l-au pierdut pe portarul Trip, Ciolacu, Panait, Bîrsan, Culda şi Sane!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii