1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

panduriicalarasi221Lucruri bune se petrec la Aerostar Bacău! Problemele se agravează la Sportul Snagov. Metaloglobus Bucureşti se întărește! Daco-Getica Bucureşti aduce jucători! Schimbări UTA și Pandurii Tg. Jiu. Continuăm să vă ținem la curent cu informații din taberele echipelor de ligă secundă! Și nu numai! 

 

Sportul Snagov - rămasă fără antrenor, după demisia lui Laszlo Balint, a fost refuzată şi de Marius Măldărăşanu, care şi-a dat seama că lucrurile nu stau prea bine în curtea liderului. Asta după ce jucătorii au amânat reluarea pregătirilor, din lipsa condiţiilor!

Metaloglobus Bucureşti s-a înţeles cu... Laszlo Balint, la doar o zi după ce fostul antrenor al liderului şi-a dat demisia de la Snagov! Prima declaraţie a noului antrenor: „Nici nu vreau să pomenesc de retrogradare!”, fiind vorba de ocupanta locului 16... Balint va fi ajutat de către Cezar Zamfir - fostul său secund de la Snagov şi de către Gigel Coman - cel care a condus primele antrenamente la Metaloglobus.

UTA Arad a renunţat, imediat după amicalul cu Elore, la Sebastian Puşcaşu şi Ciprian Dombrovschi - ultimul venit de la Farul, din cauza deselor lacune din defensivă, din meciul cu maghiarii.

Pandurii Tg.Jiu l-a pierdut, după golgheterul Pîrvulescu şi pe Tudoran (10 goluri), ultimul alegând să joace din primăvară, pentru Rapid Bucureşti - acolo unde mai jucase în 2016.

Daco-Getica Bucureşti aduce „lupi” în Colentina! Primii ploieşteni veniţi sunt portarul Dan Isvoranu şi mijlocaşul Robert Grecu, dar bucureştenii au pus ochii şi pe Paul Antoche - mijlocaş, dar folosit la Ploieşti şi ca fundaş central !

Petrolul Ploieşti s-ar părea că vrea să renunţe şi la mijlocaşul Claudiu Herea, intrat în „vizor”, după ultimul meci din tur!

Aerostar Bacău a reuşit să-l transfere de fundaşul Iulian Carabela (22 ani) de la Geto-Dacica Bucureşti. Este al şaptelea transfer reuşit de Forin Bratu pentru bacăuani.

Surse - presa locală

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii