1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001petrolulploiesti12Petrolul Ploiești, la un pas de a aduce un fotbalist ”cu nume”, din Liga 1, de la CFR Cluj! Și la Pandurii Tg. Jiu încep să se miște lucrurile. Primul transfer reușit! Unirea Bascov se pregătește intens. Vezi noutățile zilei, pe site-ul nostru. Îți spunem tot ce este important, din ligile naționale! 




Petrolul Ploieşti îşi întăreşte defensiva! “Lupii” sunt gata să-l convingă pe Ionuţ Larie (CFR Cluj) să joace din primăvară pentru gruparea de pe “Ilie Oană”!

Pandurii Tg.Jiu a făcut primul transfer al sezonului, reuşind să-l readucă pe mijlocaşul Laurenţiu Tudor (21 ani), trecut în ultimii doi ani pe la Ripensia şi Metalugistul Cugir.

Unirea Bascov se află în cantonament la Valea Ursului, până sâmbătă. Primul amical l-a susţinut cu “satelitul” Craiovei, iar zilele următoare va mai juca cu Flacăra Horezu şi FC Argeş. Argeşenii l-au adus pe juniorul Andrei Oreviceanu (FC Dănuţ Coman)

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii