1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasaflacaramoreni2020august2Dambovitapenet, Liga 3 / Stadionul ”Municipal”, din Roșiorii de Vede, va găzdui, astăzi, de la ora 15,00 derbiul seriei a 6-a, dintre Sporting și Flacăra Moreni. Vorbim, așadar, de rimele două clasate, aflate la egalitate de puncte (n.r. - înaintea etapei), departajate de golaveraj (14-4/ gazdele, 12-7/oaspeții), dar cu același număr de puncte (11) câte are și ocupanta locului 3 - Vedița Colonești (7-2). Învingătoarea de azi va avea mari șanse să fie campioana de toamnă și va ieși cu mari speranțe în primăvară!



Cele două echipe au și cele mai bune atacuri (14 goluri marcate, respectiv 12), ”roșiorii” fiind la doar două goluri în spate în ceea ce privește apărarea - fiind depășiți doar de Vedița - echipă care n-a primit decât două goluri până acum!

Gabi Paraschiv este optimist în privința meciului de asatăzi, vizând victoria: ”Avem informații legate de jocul adversarilor de sâmbătă, le voi analiza împreună cu băieții și sper ca la ora jocului să găsim cele mai bune soluții pentru a câștiga meciul! Mi-aș dori foarte mult să fi învățat din greșelile pe care le-am făcut anul trecut când ne-am luptat pentru primul loc. Sper să nu apară probleme de lot până la ora meciului, dar la Liga a III-a se poate întâmpla orice”. În ultimul meci disputat de teleormăneni (n.r - la Puciosa), Liviu Floricel a început jocul cu următorul „11”: Priseceanu- Sitaru, Neaga, Nica, Parghel, Pencea, Neagu, Radu, Ciobanu, Vintila, Emmanuel (n.r. - autorul golului de 1-1). Antrenor: Liviu Floricel.

Meciul va fi arbitrat de Sergiu Mavriche (Bacău) - ajutsat la cele două linii de Daniel Vlase și Florian Vasile (ambii din Galați): Obs.FRF: Radu Petre (București) și Constantin semen (Tg.Jiu).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii