1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasarasnov1aug2021Dambovitapenet, Liga 3 / FC Pucioasa se desparte de Nicu Croitoru! Anunțul a fost făcut de Politehnica Timișoara! ”Suntem încântaţi să anunţăm că Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu Nicolae Croitoru pentru preluarea funcţiei de antrenor principal.”

„Mă simt onorat pentru această numire. Aş putea să spun că educaţia fotbalistică am început-o, ca şi copil, cu cluburi precum Politehnica Timişoara. Eu am prins perioada aceea când şi CS Târgovişte era în prima ligă şi se duela cu Păltinişanu, Nedelcu şi aşa mai departe… Politehnica Timişoara e emblema Banatului şi nu numai. Am acceptat pentru că este un proiect foarte serios şi eu îmi doresc şi sunt convins că vom face lucruri foarte frumoase”, a declarat Nicolae Croitoru.

„Pe marea majoritate a jucătorilor îi cunoşteam pentru că i-am avut adversari de-a lungul timpului. Îmi amintesc foarte bine acel joc (Politehnica – Chindia, scor 3-4, în prima etapă a sezonului 2016-17), mi-a rămas întipărită în minte galeria de la meciul de atunci, pentru că m-a impresionat. Mai ales că eu urmărisem parcursul echipei începând din Liga a V-a şi cred că este în continuare un caz unic în fotbalul românesc, în care suporterii să aibă o contribuţie aşa de importantă la revitalizarea unei echipe. Iar legat de acel joc, chiar au avut o contribuţie importantă, au împins efectiv echipa de la spate în repriza a doua, la 0-4 totul părea jucat, dar dintr-o dată meciul a sărit în aer”, a precizat Nicolae Croitoru

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii