1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacarabradulfbflacara2021Dambovitapenet, Liga 3 / Flacăra Moreni a remizat in extremis cu CSO Plopeni,  1-1 sâmbătă după-amiază în orașul de pe Cricov. Gazdele au egalat în prelungiri, dar bucuria din tribune a fost umbrită de atitudinea jucătorilor. Cel puțin asta susțin fanii din vechea galerie a morenarilor, Peluza Marian Pîrșă, prezenți ca de obicei la "datorie".



"Ne-am simțit înjosiți, maxim. Niciodată nu am trăit așa ceva la Moreni. Jucătorii au mers să se bucure după gol în fața unui sector de tribună în care nu se afla nimeni. Nu am înțeles această atitudine. I-a luat Drăgan și i-a dus acolo. La noi a venit doar căpitanul, și asta după multe insistențe. Păi venim și cântăm în ploaie ca să vedem aceste gesturi?", a vorbit Marinică Macaran, liderul peluzei PM.

Flacăra ocupă locul 8 în clasamentul seriei a 4-a, din 10 echipe, cu doar 13 puncte după 12 meciuri jucate.


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii