1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

selctionatau14oct2021Dambovitapenet, Fotbal / 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻 (Străjerii Târgoviște 1396) și 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗥𝗼𝘁𝗮𝗿𝘂 (Roberto Ziduri) au fost numiți antrenorii 𝐒𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞𝐢 𝐀𝐉𝐅 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, care va participa pentru prima dată la 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, cea mai importantă competiție internațională dedicată fotbalului amator, organizată de UEFA, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Selecționata AJF Dâmbovița face parte din Grupa 1, alături de AJF Giurgiu și AJF Prahova.



În Grupa 2 au fost repartizate selecționatele din Brașov, Harghita și Vaslui.

Câștigătoarele celor două grupe se vor califica în finala competiției, programată pentru anul viitor, în ultima săptămână a lunii aprilie, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia.

𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻 și 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗥𝗼𝘁𝗮𝗿𝘂 vor anunța zilele următoare lotul lărgit al selecționatei județului, alcătuit din 30 de jucători născuți în perioada 1 august 2003 – 1 august 1982, legitimați la AJF Dâmbovița, dar care nu au evoluat niciodată în Liga 1 și Liga 2.

Selecționata AJF Dâmbovița va susține primul joc în data de 9 noiembrie, pe teren propriu, cu Giurgiu, după care se va deplasa în Prahova, pe 23 sau 24 noiembrie.

Meciurile retur vor avea loc în martie și aprilie 2022.

Foto (facebook AJF): Florin Anton și Marius Rotaru


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2020 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii