1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Fotbal județean / AJF Dâmbovița a stabilit perioada de transferuri în fotbalul dâmbovițean. Practic, prima zi de transferuri a fost marți, 1 februarie, urmând ca perioada să se închidă cu 48 de ore înainte de reluarea campionatului, pentru fiecare eșalon în parte. Vezi care sunt toate documentele necasare! Mult succes, tuturor!



Documentele necesare pentru înregistrarea unui transfer sunt următoarele:
1. acord de transfer (4 exemplare originale, semnat de jucător, semnat de un reprezentant oficial al fiecărui club, ștampilat de ambele cluburi, cu numere de înregistrare de la ambele cluburi);
2. acord scris al unuia dintre părinți (în cazul jucătorilor juniori în vârstă de până la 16 ani);
3. contract de activitate sportivă, semnat de jucător pe fiecare pagină (pentru jucătorii profesioniști);
4. carnetul de legitimare/licenţa (după caz);
5. taxa de transfer

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii