1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcpotlogiechipa2023Dambovitapenet, Liga 4 / Astăzi, de la ora 11:00, în Liga a 4-a avem două meciuri mai mult decât interesante! Pe de o parte este duelul dintre FC Potlogi și Urban Titu, iar pe de altă parte, meciul Roberto Ziduri - Recolta Gura Șuții! Așadar, locul 2 vs locul 1 și locul 3 vs locul 4. Mai mult, primele trei formații au maximum de puncte, până în acest moment! Așadar, se anunță două dueluri de ”foc”! Pe cine mizați? 



FC Potlogi - Urban Titu

”Suntem alături de băieții noștri în cel mai tare meci de până acum, de aceea avem nevoie de susținerea voastră, a tuturor, pentru că împreună suntem mai puternici! Hai băieți! Hai FC Potlogi!” - Acesta este mesajul de încurajare, dinspre Potlogi (sursa: facebook)

”Formatia noastra disputacel mai important meci din acest debut de campionat. Ne vom deplasa la Potlogi, pentru meciul cu echipa locala. Daca pana acum nu am avut adversari dificili, cu exceptia campioanei Recolta Gura Sutii, meciul de la Potlogi este foarte dificil. FC Potlogi are un inceput fantastic de campionat. A invins tot in primele cinci etape din campionat. Chiar daca i-am invins in meci amical, acea victorie nu conteaza. Acum se joaca pe puncte. Si vrem ca punctele sa vina la Titu. Avem o echipa valoroasa, care a batut tot pana acum. Partida de maine (n. red. azi)  putem spune ca este momentul adevarului pentru noi. Gazonul va fi foarte bun, timpul bun pentru fotbal, astfel ca sunt asigurate toate conditiile pentru un fotbalistic de calitate. Suntem convinsi ca va o partida frumoasa, iar cel mai bun sa invinga. Noi speram sa fie echipa noastra si sa ramanem pe locul 1 in clasament. Va asteptam la meci!”  - Mesajul de încurajare, dinspre Titu (sursa: facebook)

urbantitusep2023echipa



Roberto Ziduri - Recolta Gura Șuții

”Derbyul etapei a sasea din Liga a patra se va disputa la Odobesti, unde formatia noastra va intalni Recolta Gura Sutii, campioana la zi a Ligii a patra. Ca va fi o partida foarte dificila o stie toata lumea. Recolta a fost invinsa la Titu, 1-3, astfel ca vine la Odobesti sa isi joace ultima sansa de a ramane in lupta pentru promovare. Chiar si un rezultat de egalitate nu ar fi suficient pentru Gura Sutii sa ramana in cursa promovarii. In eventualitatea in care Titu va bate la Potlogi, ecartul s-ar mari la 5 puncte. In primul meci din acest sezon, la Dragomiresti, am invins in Supercupa formatia din Gura Sutii, 2-0, rezultat pe care vrem sa il repetam si sambata. Sa nu uitam ca avem o revansa de luat in fata celor din Gura Sutii. Anul trecut ne-au invins la Odobesti si au castigat titlul. Acum, a venit randul nostru! Avem numai victorii in cele cinci etape disputate pana acum si vrem sa ne trecem in cont a sasea victorie. Respectam Gurra Sutii, dar vrem sa o invingem! Partida de sambata este chiar mai importanta decat cea cu Urban Titu, din etapa a zecea. In alta ordine de idei, antrenamentele decurg bine si ne pregatim intens pentru meciul de sambata. Vrem sa ramanem neinvinsi si dupa etapa de sambata, chiar daca jucam cu campioana judetului. La astfel de meciuri jucatorii nu trebuie sa fie motivati de antrenor. Un derby se joaca cu sufletul, cu inima. Si suntem convinsi ca vom juca cu inima! Sa fie victorie, Roberto!” - Mesajul de încurajare, dinspre Ziduri (sursa: facebook)

”Pentru ca suntem campionii en titre ai judetului Dambovita, pentru ca am mai batut la Odobesti, pentru ca suntem tineri si dornici de afirmare si pentru ca dorim sa nu pierdem contactul cu locul 1, sambata trebuie sa aducem victoria. Va fi un meci foarte greu, in care omogenitatea si experienta sunt de partea celor de la Roberto Ziduri, iar noi vom avea tineretea si dorinta de a castiga. Speram la un joc frumos si curat, la un spectacol fotbalistic, iar cel mai bun sa castige.Hai Recolta!” - Mesajul de încurajare, dinspre Gura Șuții (sursa: facebook)

robertoziduriseptembriegurasutii2023echipa


Foto: 1 - FC Potlogi
Foto 2 - Urban Titu
Foto 3 - Roberto Ziduri
Foto 4 - Recolta Gura Șuții 



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii