1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sorinpahontu2024ianDambovitapenet, Liga 4 / Zilele trecute, pe pagina de facebook a celor de la Roberto Ziduri a fost postat un interviu cu Sorin Pahonțu, căpitanul grupării! Vă invităm să vedeți ce crede Sorin Pahonțu despre șansele la titlu! Va fi un retur pe cinste, suntem convinși! Succes, tuturor! 



- Sorin, cum ai caracteriza evolutia echipei noastre in tur? Se putea mai mult?
- Am avut un parcurs destul de bun in turul campionatului, avem sanse si timp sa terminam campionatul pe locul 1, asa cum ne-am propus. Diferența dintre noi și Titu in acest tur de campionat a fost făcută prin disciplina și organizare!

- Ne aflam la 3 puncte de Urban Titu, iar meciul decisiv se joaca la Titu. Este favorita gruparea de pe ”Orasenesc” sa castige campionatul?
- Tinând cont ca au 3 puncte in plus peste noi in clasament, Urban Titu pleacă cu prima sansa, ei putând lua in calcul și un egal in meciul direct. Noi suntem obligați sa câștigam fiecare meci! Practic, trebuie sa le tratam fiecare meci ca pe o finala! Dar sa nu uitam ca și formatia din Gura Sutii e aproape.

- In etapa a doua gruparea din Titu se deplaseaza la Gura Sutii. In eventualitatea in care Gura Sutii invinge, intra in calcul si Recolta in lupta pentru titlu?
- Sunt de luat in calcul cei din Gura Sutii, indiferent de rezultat, deoarece au o echipa foarte bine organizata, un antrenor foarte disciplinat care știe cum sa gestioneze meciurile, mai ales pe cele cu miza!

Interviul complet pe pagina de facebook a celor de la Roberto Ziduri. 

Foto: Roberto Ziduri 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii