2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci007copilterenVara aceasta,  AJF Dâmboviţa vine cu o “atenţionare”, privind condiţiile minime pe care trebuie să le întrunească bazele sportive ale echipelor de Liga a 4-a, la omologare, pentru sezonul competiţional 2018-2019 . Toate bune şi la locul lor, mai ales că n-ar fi o noutate pentru fotbalul dâmboviţean, aceleaşi condiţii fiind impuse şi până acum! Numai că nu s-a ţinut cont de ele… Suntem tare curioşi câte baze sportive vor întruni condiţiile impuse şi câte vor fi acceptate pe… “alte criterii”!

 

Oricum, aşteptăm publicarea componenţei nominale a Comisiei pentru omologarea terenurilor, pentru a nu mai aduce acuze la general şi să-i cunoaştem şi noi pe cei care “trag” fotbalul în jos!

“Pentru anul competițional 2018/2019 echipele de fotbal din liga a 4 a trebuie sa aiba terenul omologat îndeplinind urmatoarele criterii:
- terenul de joc: lungimea - minim 90m, lățimea - minim 45m; să fie acoperit cu iarba naturală sau gazon; să fie împrejmuit cu gard de sârmă, înalt de 1,5m; marcajul să fie regulamentar conform ROAF - lăţimea liniilor de 12cm.
- porţile cu dimensiunile prevăzute de regulament , respectiv 7,32 / 2,44 m - instalate corespunzător şi să dispună de suporți ficşi şi solizi pentru plase.
- tunel de protecţie pentru jucători, arbitri şi oficiali care este complet izolat de public şi permite accesul acestora de la vestiar până la terenul de joc.
- băncile pentru jucătorii de rezerva să fie prevazute cu minim 13 locuri şi acoperiş protector, situate pe aceeaşi parte a terenului.

Stadionul sa dispună de urmatoarele dotări si instalații:
- vestiare pentru jucători în numar de 2 (gazde şi oaspeţi) fiind dotate cu: banci (minim două), scaune (minim 4), cuier (minim 8)
- instalații baie, instalaţie pentru duş în stare de functionare, grup sanitar
- vestiare pentru arbitri prevazute cu minim 2 cuiere, 1 masa de scris şi minim 4 scaune.
- tablă de lemn / sticlă montată într-un loc vizibil pentru afişare a formațiilor înainte de începerea jocului.
- instalaţie electrică în stare de funcţionare.

Sperăm ca toată lumea să se conformeze, pentru a nu se ajunge la descompletarea ligii sau… promovarea altor cluburi, pe “locurile vacante”!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii