1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001vointapersinariVoinţa Perşinari n-a reuşit să-şi pună la punct terenul, astfel că până la remedierea acestuia - dacă va reuşi vreodată, trupa lui Vali Junghie îşi va disputa meciurile din organizare proprie pe alt stadion! Intră să vezi unde va juca Voinţa Perşinari! 

 

Mai în glumă, mai în serios, scriam în vacanţa competiţională, când a venit vorba de starea terenurilor, că s-ar putea să asistăm la o mare surpriză - ca Voinţa Perşinari să joace meciurile din organizare proprie la marea sa rivală... Recolta Gura Şuţii! Iată ca s-a întâmplat! Voinţa Perşinari a făcut de... bunăvoie şi nesilită de nimeni, cerere către AJF, prin care solicită acest lucru. Din surse sigure, se pare că ar mai fi probleme şi pe la alte stadioane - echipele Progresul Mătăsaru, Olimpicii Ulmi, Unirea Ungureni sau CS Coada Izvorului având destule de rezolvat în urma controlului comisiei AJF, formată din Emil Tudor, Vasile Stroe şi Dumitru Nistor. Vom reveni pe larg până la reluarea sezonului competiţional.

Surtsa foto: gazetadambovitei.ro


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii