0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001petrolultgvLiga 4 / Era şi normal ca discuţiile privind preluarea Petrolului Târgovişte de către Florin Marcu să stârnească reacţii pro şi contra! Am primit un punct de vedere al celui care vrea să salveze Petrolul, motiv pentru care redăm integral poziţia domniei sale, cu menţiunea că orice poziție pertinentă, din orice tabără, va fi făcută publică. Să sperăm că până la urmă Petrolul va fi salvată!

 

Iată ce ne declară Florin Marcu, referitor la comentariile apărute în ultimele zile: “Aş vrea să îmi permiteți să am și eu o simplă opinie, dacă se poate, la dumneavoastră pe site, în urma discuției pe care am avut-o pentru preluarea echipei Petrolul Târgoviște. În primul rând aş vrea să vă spun că poate nu se va concretiza nimic din ce am vorbit cu reprezentantul Petrolului, dar ce mă deranjează este faptul că au apărut persoane care se bucură dacă nu se concretizează această tranzacție. Vreau să vă spun pentru asa ziși cunoscători, că eu NU câștig nimic dacă preiau această echipă, la acest nivel. Doar anumiți indivizi pot crede ca pot păcăli pe cineva... NU SUNT BANI DIN TV, NU SUNT BANI DE LA PRIMĂRIE, NU SUNT BANI DE LA SCHELA PETROLIERA.... Deci nu sunt bani de nicăieri, sunt doar banii mei personali sau ai prietenilor mei, ceea ce pentru unii este greu să înțeleagă acest lucru!”

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii