1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gspDambovitapenet, Liga 1/ Chindia a anunțat joi dimineață, printr-un comunicat, că toate testele COVID-19 efectuate de jucători și staff în cursul zilei de miercuri sunt negative. Clubul târgoviștean s-a confruntat cu o serie de infectări, începând cu luna august, chiar înainte de startul noului sezon. În actualul context, Emil Săndoi are la dispoziție tot lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, cu excepția lui Laurențiu Corbu, în recuperare după operația suferită la ligamente.



Chindia - U Craiova se joacă vineri, ora 21.30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, în etapa a 10-a a campionatului.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii