1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

renovareeugenpoescu1Dambovitapenet, Special / Arena pe care Chindia a obținut promovarea în Liga I a intrat în reabilitare în vara anului trecut. Pe 10 iulie 2019, buldozerele au început demolarea tribunei a II-a, aflată într-un avansat stadiu de degradare. Au urmat o jumătate de peluză și tabela de marcaj. A dispărut și turnul TV de la tribuna I. Săpăturile pentru fundația noii tribune au debutat abia în toamnă. Proiectul s-a dovedit incomplet, Primăria a reziliat contractul cu cei care l-au întocmit, iar lucrările la tribună au sistat pentru o bună bucată de vreme.



În pandemie s-a acționat mai mult pe partea de gazon. Lucrările mai ample au fost reluate abia în luna septembrie a acestui an. A fost nevoie de consolidarea fundației, în sensul că s-a mai turnat un rând de cuzineți, între cei existenți deja. De asemenea, s-au tras utilități, gaze, apă, energie electrică și a început amenajarea parcării de pe locul fostului teren de antrenament. Gazonul e gata, cu tot ce înseamnă instalație de încălzire, irigare etc. O parte din tribuna I a fost și ea demolată în această toamnă, respectiv sectorul în care stăteau suporterii oaspeților. În rest, muncitorii lucrează la decopertarea gradenelor, operațiune de durată. S-a lucrat și la nocturnă, au fost efectuate forajele, urmând să fie și aici turnate fundațiile pentru toți cei patru stâlpi. Până la sfârșitul anului există șanse să ajungă primele elemente din structura metalică a tribunei noi, precum și elemente ale stâlpilor de nocturnă. Dacă totul va merge conform scenariilor optimiste, spre luna mai-iunie ar putea fi finalizate toate lucrările, așa încât Primăria să înceapă demersurile pentru omologarea stadionului. În aceste condiții, șansele ca Chindia să dispute acasă vreun meci din actualul sezon sunt mici spre foarte mici.

Foto: 10 iulie 2019, ziua în care au început primele lucrări! 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii