1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucuriechindiacraiova221Dâmbovițapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște a reușit surpriza etapei, aseară, la Craiova, după victoria, cu 1-0, pe terenul liderului! Astăzi, vă prezentăm 5 lucruri inedite, despre Chindia Târgoviște, după 10 meciuri disputate în acest sezon competițional!

 

1. Chindia Târgoviște are cele mai puține goluri marcate, doar 6, în 10 jocuri! Chiar și așa, târgoviștenii sunt pe locul 7, cu 14 puncte! Cele mai multe goluri le regăsim în dreptul celor de la FCSB – 24, Viitorul – 15, Craiova și Botoșani – 14

2. Chindia Târgoviște are una dintre cele mai bune apărări din Liga 1! A primit doar 7 goluri! Trei echipe au primit mai puține goluri ca târgoviștenii: Craiova – 5, CFR Cluj – 5 și Clinceni – 6.

3. În deplasare, Chindia a obținut 8 puncte, deși, atenție, a marcat 3 goluri! În schimb… a primit doar 2! Două goluri, în șase jocuri!

4. În ultimele cinci jocuri, Chindia a bifat trei victorii!

5. Chindia a obținut victorii cu Dinamo, Botoșani, Gaz Metan, Craiova și a remizat cu CFR Cluj și Clinceni.

Foto: facebook,  AFC Chindia Târgoviște

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii